Sunt cam prea multi avocati, in curand cercul se va umfla si se va sparge de la atatia avocati. Daca se merita.nu stiu, dar eu sunt convinsa ca nu, pentru ca intr-o zi ai putea sa aperi un criminal fara sa stii.
Un avocat castiga atat cat vrea sa-i ceara clientului pe care il reprezinta. Daca e un avocat nu prea bun sau instarit castiga intre 10-15 mil, iar daca e un avocat bun poate sa castiga si 20-25 mil, iar cei mai buni avocati castiga intre 20-40 mil pentru ca clientii stiu ca e cel mai bun avocat deci il vor plati pe masura.
Ce prostii spuneti?
In primul rand salut!
Eu cunosc avocati adica am cunostinte.si eu vreau sa devin avocat cand voi creste...
In primul rand nu ai cum sa ajungi sa lucrezi cu criminali fara sa stii.[cum spunea "madalicious"]. Asta stii inca de cand intri in caz.
In al doilea rand sa stiti ca cel putin, pe un proces, daca esti incepator, 25 de milioane. iar pe masura ce avansezi castigi mai mult!
Poti cere cat vrei tu chiar si miliarde.
Si spaga la fel, mai ales asta.
Eu una consider ca e avantajos, bani multi, ai si vacante cand vrei, muncesti cat vrei.stai la birou.deci...E bine! Sper ca te-am lamurit!:*
Buna, pai sunt multi avocati si nu prea se gaseste de lucru mai ales pe criza asta, e plina lumea de avocati, dar multi au diploma da avocat si stau cu ea in mana ca nu au serviciu si lucreaza in alte domenii desi nu se castiga asa bine.Pai a fi avocat e ceva si depinde ca poti castiga destul de bine, depinde de cazurile care le ai, daca esti un angajat la stat, pai nu stiu, oricum poti castiga 1000-2000 de euro, nu exista o suma fixa, daca iei cazuri si poti castiga bine.
Se merita, chiar foarte mult... si spaga da...se merita dar la inceput va fi greu.
) 5 ani, pentru a lua licenta de "Facultetea de Drept" iti trebuie 4 ani)
munkyfunky23 întreabă:
sorinaa0 întreabă: