Pai acum spaniola e pusa pe langa franceza si germana. In liceul meu chiar este si profil bilingv romana-spaniola. Daca asta iti place poti invata.
Si eu vorbesc spaniola. E de viitor. Poti fi traducator, desigur. Mult succes!
Psihoyounger
Orice limba straina invatata este un atu pentru viitor. daca iti si place o sa o inveti si foarte usor
Merita sa inveti spaniola, daca o inveti bine. In Romania sunt foarte putini cunoscatori si traducatori de spaniola. Multi au impresia ca o cunosc de la telenovele, dar daca le dai un text nu pot sa-l traduca, fiindca nu au cunostinte de gramatica. Spaniola este o limba destul de dificila, cu o gramatica relativ complex, dar foarte asemanatoare cu romana. Sa nu crezi ca e usor de invatat. O pagina de traducere din spaniola poate fi si peste 10 lei, fiindca sunt relativ putini traducatori de spaniola, dar pana sa ajungi traducator autorizat trebuie sa inveti ani buni.
Se merita normal si pagina este 20 de ron desigur cum zicea brigaela este destul de complexa limba eu sunt manager birou de traduceri pe spaniola si engleza si pot sa spun ca e de viitor si ca e destul de grea pana ii inveti toate subtilitatile; eu am invatat-o in timp record si nu de la telenovele ci prin foarte mult studiu si putin timp liber deci succes in invatarea limbii