Nu prea, dar daca n-ai alta optiune merge.
Depinde si tie ce-ti place sa faci si la ce esti bun. Pe perioada asta cu frig si zapada e cautare destul de mare la taxi, dar sunt si perioade cand n-ai deloc.
Daca esti corect, pui mereu aparatul, nu ocolesti, nu ceri sume la negru cand e aglomerat, dai rest la oameni nu merita
Orice job cinstit merita. Eu las aproape intotdeauna bacsis taximetristilor pentru ca de obicei pe linga dusul din punctul a in punctul B capat si un partener de discutie care de cele mai multe ori are povesti de viata/opinii cu mult peste ce as putea gasi la teveu sau in presa, de exemplu.
Ehh, inseamna ca ai noroc.
Eu pe langa dusul din punctul A in punctul B aud manele, miros fund de tigara, vad slapi si pantaloni scurti si la sfarsit aud
Nu am sa iti dau rest bo$$ / sefu
Karma. Bucuresti, nu? Eu pana si in Bucuresti nu prea am dat peste de-astia. Chiar si tuciurii cu care am mai mers au fost ok.
Bucuresti, Iasi
In Bucuresti nu stiu ce sa iti zic, dar in Iasi de evitat sunt Unreal. Daca dai peste un tigan pe la 45-50 de ani cu mecla de proxenet/asasin platit, cu parul negru a la Celentano si nu foarte solid, mergi cu incredere, e super corect si de treaba. Daca dai peste un tigan pe la 25 de ani, cu camasa alba de zici ca e picat de la Sensation White (asta e la Parma, stiu sigur), iarasi mergi cu incredere. E crescut in Olanda si un baiat de nota 20. Plateste chiar si taxe la stat.
mrBean008 întreabă:
LyaMonterra întreabă:
LyaMonterra întreabă:
Alexandru250201 întreabă: