Nu. Faptul ca este seful tau nu depinde de varsta ci de capacitatea profesionala. Eu am studenti mai mari decat mine, dar tot eu raman cadrul didactic, nu-mi organizez orele dupa parerea lor fiindca eu raspund. Si intre mine si ei raman mereu numeroase carti pe care eu le-am citit si ei nu. Asa e si la tine. Intre tine si el raman mereu acele calitati care il fac pe el sef si pe tine nu.
NU! Daca e sef, nu inseamna ca e neaparat mai bine pregatit sau mai inteligent decat tine. Cine stie cum a ajuns sa fie sef... Nu vezi in ziua de azi de la cati retardati aflati in diferite functii de conducere trebuie sa acceptam tot felul de ineptii?! Fa-ti treaba in mod eficient, da dovada de seriozitate, fii punctuala in prederea proiectelor, nu intarzia la program, in general fa tot posibilul sa nu-i dai motive de nemultumire... Oricum, seful tot sef ramane... si stii tu regulile sefului... Poate fi BIGBOSS, dar in acelasi timp...scarboss!
Intr-un fel cred ca da. Poate ca simti nevoia sa fii tu in locul lui si cred ca educatia de la parinti a fost ca tot timpul sa respecti pe cei mai in varsta decat tine. Poate de aceea. o persoana mai mica ca si varsta nu-ti impune respect.
Nicidecum.Sefii in general dau ordine...ca de-aia sunt sefi.Si ei la randul lor, primesc ordine de la sefii mai mari, sau de la patroni.Indifernt de varsta, cat timp ai un post de conducere(care oricum implica responsabilitati destul de mari) subalternii tai sunt nevoiti sa te asculte. Aici e vorba de cunostintele in domeniul respectiv...nu de scoala vietii.Cat timp ordinele sefului tau sunt legate de munca pe care trebuie sa o faci ...munca pentru care esti platita...nu ai de ce sa te simti frustrata. Poate vei ajunge si tu sa ai oameni mai invarsta decat tine in subordine...si atunci vei privi altfel lucrurile.
Nu.crezi ca nu ai nimic de invatat de la tineret? ba dimpotriva. uneori noi gandim ceea ce voua nuv-ar da prin cap nici in o mie de ani. sqz ca sunt directa.
E normal ca te simti frustrata dar cum ai zis e seful tau asa ca trebuie sa il respecti chiar daca e mai mic ca tine (
Daca seful tau te respecta si daca "ordinele" pe care ti le da sunt justificate, nu ai de ce sa te simti frustrata. Este doar un job...si pentru tine si pentru el.
E destul de normal, mai ales daca a ajuns acolo pe pile sau nepotisme. Din pacate, asa se intampla mai peste tot acum. Numai pustanii sunt la conducere.
Te inteleg, dar trebuie sa treci peste asta. Trebuie sa incerci sa te detasezi de situatie si sa nu-l mai percepi ca pe o persoana mai tanara, ci ca pe seful tau, si atat.