Buna.Mai sunt oameni care povestesc din experienta lor pe aici :
https://www.youtube.com/results?search_query=cum+sa+iei+10+la+bac
E de admirat ca nu vrei meditatii.
Succes!
Recomand biologia. Am avut la subiectul III ecologia, nu invatasem nimic, am scris ce m-a tăiat capul și tot am scos un 9, 60.
Recomand dacă vrei sa iei o nota mare, plus ca merge sa înveți la ea și fără meditatii.
La fizica in schimb e și matematica. Dacă încurci un calcul se complica puțin. 10 nu prinzi.
Până la urmă am ales fizica, și a fost o alegere excelentă. Am luat 10 si la mate, și la fizică
Bravooo! Se justifică nota la fizică dacă ai luat 10 la matematica. Aveai logica aceea care îți trebuia. Mult succes pe mai departe!
Dă la anatomie bacul. La fizică nu ai cum să iei 10. Bine... eu am luat 7.60 la chimie fără să învăț nimic. Poți încerca la chimie organică, e simplă.
Proful meu de fizica de la școală zice exact invers?
E evident oarecum, doar e materia lui. El zice că la fizica e vorba strict de cat de bine știi să aplici teoria învățată, și cu muncă multa poți ajunge la 10. Însă la bio poți pierde câteva sutimi pe chestii minore la eseul de final. Așa zice el.
Chiar 10 am luat? și la fizica, și la mate
Un psiholog în primul rând, care să te facă să te relaxezi și să nu intri în blocaj emoțional la bacalaureat.
În al doilea rând, un registru în care îți faci o agendă zilnică cu activități.
Apoi, vei aplica regula străveche a țăranului: 6 zile muncă, a șaptea zi odihnă. Adică de luni până sâmbătă, înveți, dar duminica este o zi în care faci orice, în afară de a învăța. Lecțiile pentru luni le poți face sâmbăta.
Suprasolicitarea organismului va duce la o posibilă clacare, chiar înainte de examene!
Succes!
sorinaa0 întreabă: