| Kiko a întrebat:

Sondaj de opinie: Daca vi s-ar oferi un job foarte bun in alta tara, v-ati duce? Sau ati ramane in Romania. Pana acum sunt 2 care ar fi ramas.

14 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Daca nu as avea nici o sansa de afirmare in tara si mi s-ar oferi o astfel de oportunitate, atunci cu siguranta as pleca fara sa stau pe ganduri...

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca mi s-ar oferi un job in strainatate m-as duce, conform unui contract de munca intre parti.

| Minnie a răspuns:

Nu m-as duce.Nu sunt nici patrioata dar e vorba de obisnuinta si atat.Imi place slujba mea f mult si nu as pleca chiar daca mi s-ar oferi mai multi bani dar sa ma duc cu scarba la birou! Poate sunt eu visatoare si idealista dar nimic nu se compara cu placerea cu care imi fac treburile la birou.Confucius spunea ca trebuie sa-ti gasesti o slujba care iti place si nu va trebui sa muncesti nicio zi in viata ta!

| cristianorudi7 a răspuns:

Normal ca m-as duce in alta tara chiar cu prima ocazie, nici nu m-as mai uita inapoi

| CatalinCata a răspuns:

Daca as avea cu cine, si un job la siguranta in alta tara, nu m-as mai uita inapoi. As pleca mancand pamantul si dupa catva timp mi-as lua si familia acolo, sa nu mai aud vreodata de saracia asta de tara, vorba strainilor, plina de salbatici!

| TipulVerde a răspuns:

Cati nemernici gata sa-si vanda tara si sufletul pentru bani.
Nu zic ca nu m-as duce, dar intre acelasi job in Romania si in strainatate, as alege fara sa ma gandesc Romania. Nu societatea e de vina, nu Romania e de vina, nu toti prostii din jurul tau de care te plangi mereu, sunt de vina daca tu mori de foame. Dar banuiesc ca e mai simplu sa renunti si sa dai vina pe altii decat sa lupti si sa versi sudoare si sange ca sa obtii ce vrei.

| Skittles19 a răspuns:

Cred ca m-as duce, dar totusi mi-ar fi dor de parinti, de rude, de prieteni. In alta tara pana te acomodezi...

Sper ca am fost de ajutor.
Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bun in ce sens? bani? probabil m-as gandi bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja lucrez in afara... Pai tu ce zici se merita sa lucrezi in Romania?!

| 54ndy a răspuns:

Nu, pentru că nu ştiu nici o limbă străină.

| Sn00pY a răspuns:

Romania... o tara in care nu poti face nimic ai munca pentru a trai da pentru asi face un viitor nea
eu unu as pleca

| p1nk a răspuns:

M-as duce fara regrete.

Răspuns utilizator avertizat
| Creioane COlorate:)) a răspuns:

Da mas duce logik