Trebuie sa își găsească curajul.A încercat, nu a mers viața merge înainte.Ei cred ca ea nu vrea sa învețe ca este leneșă doar ca ea vrea sa faca altceva. Vrea sa fie liberă.
Nu merita sa continue dacă chiar nu este ceea ce vrea ea. Nu trebuia sa aștepte 4 ani dar mai bine mai târziu decât niciodată. Nu poți sa faci o facultate, apoi sa devi medic doar ca vor părinții, trebuie sa ai o vocație o înclinație pentru asa ceva. Dar daca totuși e ceva care ii place, și a rezistat 4 ani sa învețe la o facultate destul de grea, sa se gândească bine ce vrea ea sa facă și apoi sa ia o decizie fără sa mai regrete
E o decizie grea. Daca renunta acum inseamna ca a pierdut 4 ani. Oare chiar merita? Era mult mai bine daca avea sange in ea sa ia deciziile astea din anul 1.
Nici eu nu cred ca merita sa continue, doar de gura parintilor. Cel mai intelept pentru ea e sa aleaga ce ii place, fiindca va trebui sa ramana cu aceasta alegere toata viata, inclusiv cand nu vor mai fi parintii. Deci nu mai bine sa aleaga conform dorintelor ei?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: