anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spre ce aspirati in viitor? cine ati dori sa fiti?

Răspuns Câştigător
| georgesur a răspuns:

Unul din marii arhitecti spunea:
"Lucrurile se intampla intotdeauna, daca crezi ca se vor intampla…" iar eu cred in asta!
Aspir sa "devin independent economic"(sa nu mai depind de politicieni, de criza, de cei din jurul meu).
As dori sa fiu unul din urmatorii locatari(temporari) ai ISS(st. spatiale int.). dar pentru ca sansele sunt nule,. o calatorie prin toate continentele cred ca ar fi un obiectiv mult mai realist!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doresc sa fiu cea care sunt acum, doar ca mai buna. Un medic mai bun, o sotie mai buna, un om mai bun.

| LuS[z] a răspuns:

"CEA MAI DE TREABA FATA DIN LUME"hee hee

| Alexandrinaa a răspuns:

Important e, ca indiferent de scop, sa dorim sa fim mai buni decat inaintehappy. Indiferent unde vom ajunge, atata vreme daca scopul e nobil, putem fi fericiti. Mai ales daca-i fericim si pe cei din jur.

Dar ca meserie... gandul meu e sa fiu deputat. Momentan sunt patron de firma, desi am doar 19 ani si urmeaza sa dau bacalaureatul. Am sprijinul mamei ca as fi in stare sa conduc. Doar masina inca nu reusesc sa o conduc...cu permisul asta oof confused

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi doresc sa las ceva in urma mea.Sa se vorbeasca peste ani si ani despre munca mea. Mi-as dori sa fiu cineva puternic care poate schimba ceva in lume.

| miriam a răspuns:

In acest moment sunt multumita cu ceea ce sunt si datorita loviturilor sortii care de multe ori sunt f dure, sper doar la sanatate pentru noi toti, restul nu este atat de important.