Atentie! Nu cautate,intrebate! Gen :vanzator,ghid, educator, angajat la Relatii cu Publicul...
1. Inginer de software
2. Matematician
3. Grefier
4. Statistician
5. Analist de sistem
6. Meteorolog
7. Biolog
8. Istoric
9. Doctor ORL
10. Dentist
Pai, te rog solicita-i acest lucru lui Marius3429...eu doar clarificam niste treburi.
Pai daca tot ai "clarificat" ma gandesc ca ai si inteles ce intreaba...
Mai, Marius, mai! Lamureste-ne cu "intrebate" asta. Intrebate de cine? Sau catre cine?
Adica,dupa umila mea parere,´´ 10 profesii ce sunt foarte intrebate´´ se traduce prin :´´10 indeletniciri á caror executanti sunt supusi unui mare numar de intrebari´´
p.s. who's the first CatWoman?
Http://www.dj-cossy.info/......nform.html iti recomand sa citesti si sa vezi motivele care o sa faca din agricultura un domeniu de baza al economiei romaniei.
Hmmmm,poate ca ai (aveti)dreptate.Nu m-am gandit la asta nici sa ma lovesti in cap, te rog sa ma ierti, domina! p.s. Would you be my girlfriend? I need somebody to protect me in this cruel world...
Esti iertat, fiule! Nu-i panica, tu sa fii sanatos! You shall be protected! By my claws and by my purr! :->
Eu ma refer la profesiile ce sunt intrebate adica ce se cautate ce se intreaba mai des profesii ce se cauta angajatori.si mersi tuturor mult
ingerashulll întreabă:
dianushka00000000000001 întreabă:
sorinaa0 întreabă: