Flow se fac mai repede jucand jocurile puse la dispozitie sau daca in fiecare zi bagi un cod acolo unde scrii text cand vrei sa vorbesti cu cineva
test-mode 42
dupa care apesi enter
dupa asta introduci
cryptobiologist
si enter din nou
prin acumularea de flow se acumuleaza si bani virtuali sau banii se mai pot acumula prin rezolvarea misiunilor. Gems poti numai daca ai descarcat pe internet explorel toolbarul lor si acolo in fiecare saptamna o sa iti apara codul de gems pe care tu il vei introduce in settings la sectiunea have a coupon. Pot exista mai multe coduri pe saptamana care sunt coduri bonus.
codurile care ti le-am dat pentru flow trebuie sa le scrii exact asa. Daca il introduci in fiecare zi timp de mai multe zile la un moment dat vei primi 70 flow/zi. Daca faci o pauza de 3 zile fara sa bagi codul nu vei mai primi la fel de multe flow ca inainte ci o vei lua de la inceput cu 9 flow
Pentru flow :
Scrii in fiecare zii : Test-Mode42 apoi Cryptobiologist dupa ora 10 dimineata, daca le scrii in fiecare zii o sa ajungi la totalul de 70 de flow.
Pt "paint"
Exista in Pier un loc unde poti desene.
Pt "coins":
La curse cu animale, cand consumi flow, etc
Pentru gems.
Exista site-uri speciale gasite pe google, In fiecare marti pe site-ul official al jocului vei gasi in top un cod caretrebuie sa-l introduci o sa-ti dea 10 gems, mai e cel lunar, si cel care trebuie sa ai barade toolbar instalata.
Daca ai cont adauga-ma.Ma numesc DJ Elly 8D si sunt nivelul 63 .
Da unde trebuie sa scrii Test-Mode42 si Cryptobiologist?
Vad ca esti la inceput! :* Scrii la bara pentru chat!
Eu am facut flow dansand. dansezi si te invarti si faci flow. eu odata am facut lvl 24. aa si cautati-ma nm neu e tania enache
Eu am un cont de mult timp si am nivel 100 de mul timp.Am 56 de haine speciale (le-am numarat), 862 de gems, am aripi, tatuaje, tricouri,,,, etc. eu am facut multi gemsi pentru ca sunt rezitent. Fate rezistent si vei primi 50 flow saptamanal, cadouri speciale, um condo mai mare, 50 de gems saptamunal, acces la plaja si la o temnita SUPERTARE etc. etc....eu am cont de rezistent de un an(am platit cu bani reali). Sper ca te-am ajutat!