| Boschy a întrebat:

Stie careva vreo agentie pentru actori care nu este falsa daca se poate, unde nu cere taxa, adica sa fie pentru numele lui Dumnezeu, adevarata?!
M-am saturat de atatia excroci si mincinosi. Fac actorie de o perioada si vreau sa ma inscriu si la o agentie care ma poate ajuta! Astept raspunsuri, Gabriela.

Răspuns Câştigător
| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Depinde de unde esti...sunt sigur ca exista agentii neserioase, am patit aceeasi chestie, si eu am facut actorie.Depinde de unde esti, eu una iti propun sa cauti agentii cat mai multe si sa vezi recomandarile celor din jur.

2 răspunsuri:
| Visionfree a răspuns:

Asta, stimabila, se numeste videochat.

| Boschy explică:

@ visionfree,nu cred ca am pomenit in mesajul meu ceva c ar avea vreo legatura cu videochatul! Sunt agentii pentru actori,dar care primesc si modele (nu ma intereseaza acest subiect),care sunt clandestine,iti cer taxe, te trimit la cateva castinguri bune de nimic dupa care fug, isi schimba sediul si pa-pa banutii tai dati degeaba!
Repet din nou,n-are nicio legatura cu videochatul Haha!
Sunt din Bucuresti si am fost la cateva interviuri pentru agentii, doar din pura curiozitate si toate, pentru o hartie copiata iti cer o taxa, si pentru niste poze oribile!
Am pus intrebarea de mai sus pentru ca din cate stiu eu, o agentie serioasa nu iti cere bani deoarece devi angajata lor, ci doar le oferi anumite procente din castigul tau!