| Elenaaa a întrebat:

Stie cineva daca in legiunea straina se pot inscrie si fete? Sau aveti idee de vreo scoala de spionaj nu neaparat in Romaniaoh go on...si intre ce varsta e permis? Poate e ciudata intrebarea, dar pe mine ma intereseazalaughing. Multumesc de intelegere!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce-ti veni? dureaza 5 ani in care devii neom, nu se poate sa fii recrutata, recrutarea se face in Franta, am inteles ca or sa vina si la noi, o sa avem o baza de recrutare, dar : o sa bei apa noroioasa, ai sa mananci gandaci si alte porcarii. Nu ii fericesc pe cei care ajung acolo. Pentru scoala de spionaj stiu ca exista sectie la academia de politie sau la SRI, deocamdata esti eleva, mai bine o facultate mai domestica : farmacie se castiga bine.

| Elenaaa explică:

Nu era intrebarea asta pentru minetongue ci pentru o prietena care se crede mai baiat asalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine acolo ca o sa mananci toate scarbosenile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai.cred ca ai un post de blowjober asiguraT! sa iti spun una:un om care a fost soldat in britanic a sunat colpotelu in 11 ore! stii ca esti tunsa!? nu accepta femeiele pentru ca nu rezista... ce sa mai spunem de pitipoance! mars in p. l, m

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile se duk in cluburi de noapte si la striptes...si barbati in legiune! fetele stiu sa isi arate bulanul si baieti pumnul!

| legiuneastraina a răspuns:

Mda!
1 nu angajeaza fete
2 intre 17 si 40
3 spune-i sa nu se mai uite la filme de actiune;)
Totul despre Legiunea Straina www.legiuneastraina.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dobitoci sunteti si voi si idiotii din legiune! dc sa nu angajeze fete? fetele s mult mai rezistente decat baietii! mai cititi si voi pe net macar ba baieti ca sunteti praf! la academie, la proba sportiva lesinau mai multi baieti decat fete!