| evyyy30 a întrebat:

Stie cineva daca se mai da anul acesta admitere la Academia de Politie? eu am facut meditatie pana acum si sunt foarte dezamagita.trebuie sa ma pregatesc si pentru bac ca mai sunt decat 2 luni si nu am nicio tragere de inima sa mai invat pentru admitere.cine stie ceva sa imi zica si mie.pls

3 răspunsuri:
| NOC a răspuns:

Admiterea va avea loc cu siguranta. Daca tot te-ai pregatit pana acum, da-i inainte ca vor fi locuri, chiar daca nu stiu exact cate. In orice caz, Academia de Politie are cele mai multe locuri scoase dintre toate scolile militare pentru ofiteri asa ca nu aveti de ce sa va plangeti. Ce sa mai zica pilotii militari care au 10-15 locuri.

Nu lua in seama vorbele rautacioase cu locuri "rezervate" si alte prostii. Tine-te de treaba si nu vei avea de ce sa-ti faci griji pentru ca LMI-urile s-au desfiintat de cativa ani si aveti mult mai multe sanse acum.

| lulu_8735 a răspuns:

Stiu ca s-au redus nr. locurilor pentru fete dar cred ca se tine adica e logic din 200-300 am inteles ca mai raman 50-100 ...si eu am vrut sa dau dar cand am auzit m-am razgandit pentru nu cred ca am sanse( locurile sunt deja ''rezervate''. pentru cei de la liceul militar iti dai seama)

| iahuu a răspuns:

Admitere se va da.
Fetele vor concura pe acelasi locuri cu baietii.
Spor la invatat!

Întrebări recente