Întrebare recomandată | andreea19931986 a întrebat:

Stie cineva unde pot face si eu un curs de traducator autorizat? si camcat costa si durata?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cursurile se fac la București, trebuie să ai o cunoaștere foarte bună a limbii străine respective pentru a face acel curs, dai examen pentru a urma această formă de pregătire calificată.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu exista asa ceva. Trebuie, mai intai, sa faci Facultatea de Litere, la sectia Traducatori, dupa care sa trimiti un teanc de acte la Ministerul Justitiei. MJ iti va elibera autorizatia.
Pe bune; chiar iti imaginezi ca poti fi traducator asa...cu nu stiu ce curs de cateva luni? Ca manichiuristele? laughing

| andreea19931986 explică (pentru ardnaxur1961):

Nu neaparat trebuie sa faci facultatea... si da un curs dureaza cateva luni doar ca limba la care dai trebuie stiuta foarte bine pentru ca iei nu iti ofera pregatire.pffff se pare ca stiu mai mult eu cea care am pus intrebarea ca tine ca mi ai raspuns.ma interesa decat locul.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru andreea19931986):

Dupa cum ai scris aici, e clar ca, mai intai, ai mare nevoie de un curs de limba romana. Sau nu-ti trebuie romana; traduci din chineza in malgasa!

| andreea19931986 explică:

Am gresit un singur cuvant si gata vai domne nu stiu sa scriu. Mai bine uite-te la tine. habar nu ai cata scoala am eu..asa ca ceau

| mariusstrebeli a răspuns:

Ia-ti o carte de 5 kg si google traducere si functioneaza tat