Salut!
Trebuie sa fii buna la biologie si chimie.Sa le stii foarte bine pentru admitere si sa te gandesti daca ai face fata 6 ani.Nu conteaza profilul, NEAPARAT, dar ar fi bine sa STAPANESTI cele doua materii si sa fii o fire puternica.Succes!
Multumesc pentru fundita!
Si da, trebuie sa stii biologie si chimie.Nu se face fizica,nu iti trebuie economie sau alte chestii,corpul uman anatomie, adica biologie si chimie, formule, reactii, elemente.Asta-i! Succeeeeeeees!
Nu e atat de usor precum pare, ai nevoie de materiile astea pe care le inveti in liceu. Chiar daca in fiecare an ti da de la facultate acea carte dupa care sa inveti nu e de ajuns. Daca tu nu faci in liceu aceste materii asa cum e la filologie, bamuiesc ca si la muzica, o sa fie foarte greu sa te descurci. Invata din timp, poti si singura fara meditatii,
Nu conteaza neaparat la ce profil esti.Important este sa te pricepi foarte bine la cele doua materii de baza pentru aceasta facultate:biologia si chimia
Buna,desi ti s-a spus ca trebuie sa fi buna la biologie si chimie,eu nu cred,Eu terminasem liceul de mecanica si m-am inscris la Scoala postliceala de Asistent medical generalist ( medicina ) Am dat admitere,insa ne au spus ei dinainte ce trebuie sa invatam ( ba chiar cursul pe care l am primit a si avut raspunsurile, trebuia doar sa le memorez pentru admitere ) Si nu a fost ncesar sa stiu bio si chimie chiar foarte bine. Desi postliceala cu facultatea au alte standarde, dar sunt la fel, Insa eu renuntasem dupa un an din alte motive.
Im primul rand tu mergi la facultatea de medicina sa inveti, Dece ti ar cere ceva sa stii dinainte? Cand tu mergi special sa inveti.La admitere nu va fi foarte greu,dar nu trebuie sa le sti la perfect,In plus de asta, o parte din biologie e animala, iar la om sunt doar lucrurile de baza, La chimie in mare parte la fel.
Si oricum la facultate te ia de la 0, si asa e normal,ca tu de aia vrei sa mergi la ei, sa inveti medicina, nu ti se poate cere sa o sti dinainte, Asta e doar parerea mea, Bafta!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: