Iubita mea ,iubestel pe Domnul cu tot sufletul tau,cu toata inima ta si nu le mai baga in seama .Si eu sunt PENTICOSTALA de 2 luni ,sunt tare mandra ca l-am cunoscut pe Domnul.Vrei sa stii ca pe mine toti ma cam urasc de cand am facut pasul,,,,chiar si mama mea e impotriva mea,dar o las in pace si ma rog pentru ea [pentru toti chiar].,tu vb frumos ,poarta-te frumos si roaga-te pentru ele.Domnul e cu tine.Domnul sa te binecuvinteze!
Si foarte bine faci. in primul rand, Dumnezeu nu a lasat o religie, a lasat CRESTINISMUL ...si in Biblie in Apocalipsa scrie ca din cele 7 biserici va ramane doar una singura. Ramai tu cu Domnul tau, caci El este mare si are grija de tine. "Caci mama si cu tatal meu ma parasesc, dar Domnul ma primeste. "
Astea nu sunt prietenii adevarate.
Fi binecuvatata!
O soluţie împotriva înşelătoriei şi a ereticiei este Întoarcerea la Biserica Primară (ortodoxă sau catolic căci amândouă au fost înainte de a distruge sectele Bisericile primare) iată când au apărut sectele şi cine le-a înfinţat: Luther era tata sectarilor din lume. Luther un călugăr de 120 kg, catolic, se căsătoreşte cu o călugăriţă Ecaterina şi apoi face protestantismul. A păţit şi el cu călugăria, ca şi vulpea cu strugurii, ca văzând Vulpea că strugurii-s dulci şi buni, dar îs sus şi nu-i putea ajunge a zis vulpea, că-s acri şi nu-s buni. Aşa a păţit Luther cu călugăria, a zis că nu mai trebuie călugări, văzând că a căzut el din călugărie, a desfiinţat monahismul - mare păcat! Mama lui Luther a fost de origine catolică, ca şi Luther la început, iar într-o zi după ce Luther s-a lepădat de catolici şi de călugărie şi şi-a făcut sectarismul lui vine să-l întrebe: "Fiul meu, ce zici tu, să mă las de catolici şi să mă fac şi eu protestantă ca tine?" Luther i-a răspuns: "De vrei să trăieşti uşor şi să mori greu fa-te protestantă ca şi mine, dar de vrei să trăieşti greu şi să mori uşor, rămâi în religia catolică!". Văzându-şi greşala Luther, că a stricat credinţa, a zis: "Vai de mine, că rătăcirea mea nu se va sfârşi niciodată!" El şi-a dat seama de rătăcirea lui, că greşeala lui este pierzare veşnică. Asta a fost la 1514. Eu zic ca cel ce-l cunosc pe Dumnezeu şi este lângă mine şi vă dau acest sfat întoarceţi-vă la credinţa lăsată de Apostolii Domnului, căci Numai "una Sfântă Sobornicească şi Apostolească Biserică există" când ai mers la pocăiţi ai ştiut că calci porunca Apostolilor lui Hristos (inclusiv cei 12)!? După canonul 9 şi 34 al Sinodului de la Laodiceea şi Conoanele Apostolice "Este oprită mergerea creştinilor la cimitirele lor şi la adunările sectarilor, ereticilor" Canonul 45 Apostolic, din anul 50 de la Ierusalim, "Preot, diacon, creştin, care se roagă cu ereticii - sectarii să se afurisească (blesteme), dacă a slujit cu ei să se afurisească (Preotul)" să se scoată din preoţie. Canonul 46 apostolic spune: "Episcop, preot, diacon, care botez sau jertfă ia de la ereticii sectari să se "caterisească" să i se ia preoţia", cu atât mai mult cad sub blestem creştinii ce merg la ei. ACEASTA ESTE PORUNCA APOSTOLILOR, DACĂ ÎN ANUL 50 TRĂIAU! Eu sunt unul dintre oamenii lui Dumnezeu ce El îmi zice este poruncă pentru mine! Îţi mai dau un sfat de ce nu mergi la Sfântul Mormânt într-o zi de Paştele ortodoxe!? Căci atunci vei vedea dovada care este credinţa cea adevărată! În greacă veche orthos=drept doxis=credinţă, orthosdoxis=dreapta credinţă! Greaca veche s-a vorbit şi în timpul vieţii lui Iisus Hristos!
Buna, as dori să stiu mai concret ce ai vrut să spui cu mersul la Sfântul Mormânt, ca acolo se va dovedi care religie este adevărată!?
Și aș dori nu numai tu, dar și ceilalți care doresc să imi dea dovezi concrete ca religia pocaitilor este falsă!
Va multumesc și astept răspunsurile voastre care să imi arate și să imi dovedească adevărul adevărat!
Domnul a spus ca se va intampla caci vor veni persecutii alege ce iubiesti cel mai mult.....nu ai de ce sa iti fie rusine de dumnezeu si eu sunt la fel
Zici ca toate fetele din clasa te badjocoresc? ei bine sfatul meu ar fi sa nu le bagi in seama...incearca sa iti faci prietene care sa te inteleaga pe tine si religia ta...nu sa isi bata joc de tine...stiu ca este greu sa ignori pe cineva...mai ales atunci cand nu mai poti sa scapi de el... dar fi puternica si incearca sa mergi mai departe...nu lasa pe altii sa te necajeasca...si nu este nevoie sa renunti la religia ta... din contra ar trebui sa iti iubesti religia si sa fii mandra de ea...
Nu-i nimic in neregula, lasa-le sa se acomodeze cu acest lucru, si situatia se va schimba.
O soluţie împotriva înşelătoriei şi a ereticiei este Întoarcerea la Biserica Primară (ortodoxă sau catolic căci amândouă au fost înainte de a distruge sectele Bisericile primare) iată când au apărut sectele şi cine le-a înfinţat:
Luther era tata sectarilor din lume. Luther un călugăr de 120 kg, catolic, se căsătoreşte cu o călugăriţă Ecaterina şi apoi face protestantismul. A păţit şi el cu călugăria, ca şi vulpea cu strugurii, ca văzând Vulpea că strugurii-s dulci şi buni, dar îs sus şi nu-i putea ajunge a zis vulpea, că-s acri şi nu-s buni. Aşa a păţit Luther cu călugăria, a zis că nu mai trebuie călugări, văzând că a căzut el din călugărie, a desfiinţat monahismul - mare păcat! Mama lui Luther a fost de origine catolică, ca şi Luther la început, iar într-o zi după ce Luther s-a lepădat de catolici şi de călugărie şi şi-a făcut sectarismul lui vine să-l întrebe: "Fiul meu, ce zici tu, să mă las de catolici şi să mă fac şi eu protestantă ca tine?" Luther i-a răspuns: "De vrei să trăieşti uşor şi să mori greu fa-te protestantă ca şi mine, dar de vrei să trăieşti greu şi să mori uşor, rămâi în religia catolică!". Văzându-şi greşala Luther, că a stricat credinţa, a zis: "Vai de mine, că rătăcirea mea nu se va sfârşi niciodată!" El şi-a dat seama de rătăcirea lui, că greşeala lui este pierzare veşnică. Asta a fost la 1514.
Eu zic ca cel ce-l cunosc pe Dumnezeu şi este lângă mine şi vă dau acest sfat întoarceţi-vă la credinţa lăsată de Apostolii Domnului, căci Numai "una Sfântă Sobornicească şi Apostolească Biserică există" când ai mers la pocăiţi ai ştiut că calci porunca Apostolilor lui Hristos (inclusiv cei 12)!?
După canonul 9 şi 34 al Sinodului de la Laodiceea şi Conoanele Apostolice "Este oprită mergerea creştinilor la cimitirele lor şi la adunările sectarilor, ereticilor" Canonul 45 Apostolic, din anul 50 de la Ierusalim, "Preot, diacon, creştin, care se roagă cu ereticii - sectarii să se afurisească (blesteme), dacă a slujit cu ei să se afurisească (Preotul)" să se scoată din preoţie. Canonul 46 apostolic spune: "Episcop, preot, diacon, care botez sau jertfă ia de la ereticii sectari să se "caterisească" să i se ia preoţia", cu atât mai mult cad sub blestem creştinii ce merg la ei.
ACEASTA ESTE PORUNCA APOSTOLILOR, DACĂ ÎN ANUL 50 TRĂIAU! Eu sunt unul dintre oamenii lui Dumnezeu ce El îmi zice este poruncă pentru mine!
Îţi mai dau un sfat de ce nu mergi la Sfântul Mormânt într-o zi de Paştele ortodoxe!? Căci atunci vei vedea dovada care este credinţa cea adevărată!
În greacă veche orthos=drept doxis=credinţă, orthosdoxis=dreapta credinţă! Greaca veche s-a vorbit şi în timpul vieţii lui Iisus Hristos!
Sa nu te intereseze ce spun ele. Si eu sunt penticostala. Am avut aceeasi problema la scoala dar nu mia pasat. Eram destul de calma, linistita. Ele mau remarcat si au inceput sa vina la mine sa ma intrebe cum este la biserica. Oricum, este un semn bun ca oamenii din lume nu te plac. Inseamna ca esti fiica a Domnului. Domnul sa te binecuvanteze si pe tine si pe familia ta!
Georgiana, te inteleg perfect, sfatul meu e caci puterea lui D/zeu este mai mare. ignorale si roaga-te caci D/zeu le va pedepsi el vede.Vei avea mai multa nevoie de ajutorul lui nu al colegelor. te pup. spera si crede ca el te va ajuta si sprijini in continuare,
Lavinia:draga georgiana... bucurate ca ti se striga "pocaita", pentru ca este un privilegiu sa poti suferi pentru Hristos, asa cum si El a suferit pentru tine la Calvar.Mai mult de atat incearca sa fi buna cu ele si poartate ca un copil al lui Hristos, pentru ca facand asa ele vor vedea ca tu esti diferita, si isi vor pune semne de intrebare.chiar te sfatuiesc sa te rogi pentru mantuirea lor chiar daca rezultatul intarzie sa aparam... el va aparea la vremea hotarata de Dumnezeu... te sfatuiesc toate astea pentru ca eu le-am incercat si am vazut ca Dumnezeu e cu mine.incearca sa te comporti cu ele fumos si sa vezi pe fiecare daca are nevoie d un prieten(a) fi tu aceea, pentru ca de multe ori oameni isi pun masti peste necazurile lor. Dumnezeu sa iti ajute si sa nu te lasa atrasa de lucrurile rele pe care le fac ele.Incredete in el si vei birui.Nu uita ca ai mare pret in ochi lui Dumnezeu.Fi binecuvantata tu si casa ta.