| georgianacas a întrebat:

Stiti eu sunt alta religie nu ortodoxa sunt"PENTICOSTALA"am doar 12 ani si fetele sunt ortodoxe(prietenele mele din clasa)dar ele nu ma suporta si striga dupa mine"POCAITA!"dar eu il iubek pe d-zeu si nu pot sa renunt la religia mea

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca renunti la religia ta, il inseli pe domnul zeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi trista mititico...domnul ti-a dat aripioare sa zbori pe aceasta campie pe care exista si flori si buruiene. Tu esti una dintre inocentele randunele care-si poarta aripile deasupra lor, iar tot el nu te va lasa sa cazi intre spinii florilor ce vor sa-ti provoace rani, iar daca ele iti vor face vreodata izvor de sangerari, sa stii ca tot el ti le va sufla peste ele, caci totul e pentru el si totul face pentru tine, nu-l parasi caci viata ta se afla in leaganul ce te misca zi de zi, uneori mai tare, uneori mai incet decat alta data, dar el nu-l opreste niciodata din leganatul lui divin, caci tu esti copilul lui si el e tatal tau, de la ralu fisa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi sunt ortodoxa, iti pot da urmatorul sfat: Nu fi trista mititico.domnul te-a dat pe acest pamant ca o randunica care trebuie sa zboare deasupra florilor, dar si a buruienelor, Dumnezeu ti-a dat aripioare ca sa poti zbura peste aceste buruiene, iar daca ele vor sa te raneasca, tu nu te supara si inalta-te sus in bratul Lui, tu nu te indeparta de EL.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita mea, iubestel pe Domnul cu tot sufletul tau, cu toata inima ta si nu le mai baga in seama. Si eu sunt PENTICOSTALA de 2 luni, sunt tare mandra ca l-am cunoscut pe Domnul. Vrei sa stii ca pe mine toti ma cam urasc de cand am facut pasul,,,, chiar si mama mea e impotriva mea, dar o las in pace si ma rog pentru ea [pentru toti chiar]., tu vb frumos, poarta-te frumos si roaga-te pentru ele.Domnul e cu tine.Domnul sa te binecuvinteze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita mea ,iubestel pe Domnul cu tot sufletul tau,cu toata inima ta si nu le mai baga in seama .Si eu sunt PENTICOSTALA de 2 luni ,sunt tare mandra ca l-am cunoscut pe Domnul.Vrei sa stii ca pe mine toti ma cam urasc de cand am facut pasul,,,,chiar si mama mea e impotriva mea,dar o las in pace si ma rog pentru ea [pentru toti chiar].,tu vb frumos ,poarta-te frumos si roaga-te pentru ele.Domnul e cu tine.Domnul sa te binecuvinteze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine faci tu fetita! Domnul sa te binecuvinteze! AMIN

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te felicit si sa stii ca ele intr-o zi vor plinge iar tu te vei bucura si nu uita pentru tine a murit isus si el a fost hulit si prigonit ca si tine sint sa-mi din salaj si sint si eu penticostal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si foarte bine faci. in primul rand, Dumnezeu nu a lasat o religie, a lasat CRESTINISMUL ...si in Biblie in Apocalipsa scrie ca din cele 7 biserici va ramane doar una singura. Ramai tu cu Domnul tau, caci El este mare si are grija de tine. "Caci mama si cu tatal meu ma parasesc, dar Domnul ma primeste. "
Astea nu sunt prietenii adevarate.happy
Fi binecuvatata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O soluţie împotriva înşelătoriei şi a ereticiei este Întoarcerea la Biserica Primară (ortodoxă sau catolic căci amândouă au fost înainte de a distruge sectele Bisericile primare) iată când au apărut sectele şi cine le-a înfinţat: Luther era tata sectarilor din lume. Luther un călugăr de 120 kg, catolic, se căsătoreşte cu o călugăriţă Ecaterina şi apoi face protestantismul. A păţit şi el cu călugăria, ca şi vulpea cu strugurii, ca văzând Vulpea că strugurii-s dulci şi buni, dar îs sus şi nu-i putea ajunge a zis vulpea, că-s acri şi nu-s buni. Aşa a păţit Luther cu călugăria, a zis că nu mai trebuie călugări, văzând că a căzut el din călugărie, a desfiinţat monahismul - mare păcat! Mama lui Luther a fost de origine catolică, ca şi Luther la început, iar într-o zi după ce Luther s-a lepădat de catolici şi de călugărie şi şi-a făcut sectarismul lui vine să-l întrebe: "Fiul meu, ce zici tu, să mă las de catolici şi să mă fac şi eu protestantă ca tine?" Luther i-a răspuns: "De vrei să trăieşti uşor şi să mori greu fa-te protestantă ca şi mine, dar de vrei să trăieşti greu şi să mori uşor, rămâi în religia catolică!". Văzându-şi greşala Luther, că a stricat credinţa, a zis: "Vai de mine, că rătăcirea mea nu se va sfârşi niciodată!" El şi-a dat seama de rătăcirea lui, că greşeala lui este pierzare veşnică. Asta a fost la 1514. Eu zic ca cel ce-l cunosc pe Dumnezeu şi este lângă mine şi vă dau acest sfat întoarceţi-vă la credinţa lăsată de Apostolii Domnului, căci Numai "una Sfântă Sobornicească şi Apostolească Biserică există" când ai mers la pocăiţi ai ştiut că calci porunca Apostolilor lui Hristos (inclusiv cei 12)!? După canonul 9 şi 34 al Sinodului de la Laodiceea şi Conoanele Apostolice "Este oprită mergerea creştinilor la cimitirele lor şi la adunările sectarilor, ereticilor" Canonul 45 Apostolic, din anul 50 de la Ierusalim, "Preot, diacon, creştin, care se roagă cu ereticii - sectarii să se afurisească (blesteme), dacă a slujit cu ei să se afurisească (Preotul)" să se scoată din preoţie. Canonul 46 apostolic spune: "Episcop, preot, diacon, care botez sau jertfă ia de la ereticii sectari să se "caterisească" să i se ia preoţia", cu atât mai mult cad sub blestem creştinii ce merg la ei. ACEASTA ESTE PORUNCA APOSTOLILOR, DACĂ ÎN ANUL 50 TRĂIAU! Eu sunt unul dintre oamenii lui Dumnezeu ce El îmi zice este poruncă pentru mine! Îţi mai dau un sfat de ce nu mergi la Sfântul Mormânt într-o zi de Paştele ortodoxe!? Căci atunci vei vedea dovada care este credinţa cea adevărată! În greacă veche orthos=drept doxis=credinţă, orthosdoxis=dreapta credinţă! Greaca veche s-a vorbit şi în timpul vieţii lui Iisus Hristos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi si eu sunt tot penticostal si bine faci ca il iubesti pe Dumnezeu, dar ceea ce trebuie sa faci cu adevarat e sa le iubest si pe ele chiar daca te jignest caci Isus a spus ucenucilor sa va iubiti asa cum vam iubit Eu.

| catalina62572 a răspuns:

Georgiana, te inteleg perfect, sfatul meu e caci puterea lui D/zeu este mai mare. ignorale si roaga-te caci D/zeu le va pedepsi el vede.Vei avea mai multa nevoie de ajutorul lui nu al colegelor. te pup. spera si crede ca el te va ajuta si sprijini in continuare,

| catalina62572 a răspuns (pentru Parintele):

Nu stiu daca tu esti un parinte dar dupa ce sfat ai dat acestei fete se pare ca nu... popa sau ma rog un popa nu da asemenea sfaturi, daca fata are probleme cu colegele ei ce vina are D/zeu ca tu crezi ca nu exista. halal preot care nu crede in D/zeu.ea trebuie sa le ignore si sa creada in religia ei punct si gata nu?

| AdiMrr a răspuns:

Sa nu te intereseze ce spun ele. Si eu sunt penticostala. Am avut aceeasi problema la scoala dar nu mia pasat. Eram destul de calma, linistita. Ele mau remarcat si au inceput sa vina la mine sa ma intrebe cum este la biserica. Oricum, este un semn bun ca oamenii din lume nu te plac. Inseamna ca esti fiica a Domnului. Domnul sa te binecuvanteze si pe tine si pe familia ta!

| Laura1969 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna, as dori să stiu mai concret ce ai vrut să spui cu mersul la Sfântul Mormânt, ca acolo se va dovedi care religie este adevărată!?
Și aș dori nu numai tu, dar și ceilalți care doresc să imi dea dovezi concrete ca religia pocaitilor este falsă!
Va multumesc și astept răspunsurile voastre care să imi arate și să imi dovedească adevărul adevărat!

| cristi202 a răspuns:

Iubeste-L in continuare. Tu demonstreaza-le cine esti iubindu-le. Daca nu stii cum, cere ajutor de sus. Cam cum am facut eu cand un coleg, dupa ce am devanit credincios, striga la fel dupa mine: "Cristi pocaitul!" cit de tare putea in hala imensa in care lucram amindoi. M-am rugat, ca sa stiu ce am de facut, si mi-a venit ideea ca, odata ce era foarte cald, sa il iau si sa il duc la bufetul fabricii si sa ii iau un suc. A crezut ca imi bat joc de el cand i-am spus ce vreau sa fac, si nu a crezut pana ce nu a vazut ca ii dau sucul in mina. Sa fii vazut atunci fata lui! De atunci i-am cistigat respectul, si nu mai striga. Fa si tu la fel, raspunde cu bine raului pe care ti-l fac, fa-le ceva care sa tina minte, si vei vedea ca le vei cistiga si tu repectul. Pentru ca ele pot raspunde la bine cu rau, dar niciodata nu vor putea face ce poti tu face, sa raspunda cu bine la rau. Asta te diferentiaza de ele, si ar trebui sa te faca sa te simti mindra ca esti "pocaita".