Da sigur.eu am id-ul lui decebal si al zeului Ra da nu vil dau ca ii in cconcediu si nu ii place sa fie deranjat!
Id-ul acesta este al unei fete.Nu as putea spune ca este fals Este de fapt un fan club Michel Telo, despre care si Michel are cunostinta. Daca vei cauta pe twitter vei vedea niste poze cu ea si vei observa ca o are si Michel la follow M-am interesat in momentul in care am primit cerere de la ea pe facebook apoi pe mess avand id-ul la informatii.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar Michel Telo nu are id de messenger.El are doar un mail care este privat si pe care nu il au decat cunostintele apropiate si familia. Singura modalitate de a incerca sa ii scrii lui Michel ramane doar pagina lui oficiala de twitter sau cea de facebook. Vedetele nu isi dau mail-ul oricui deoarece nu ar face fata numarului mare de mesaje pe care le-ar primi
Si eu pot sa imi fac id pe numele vedetelor... nu stiu de ce credeti ca este adevarat
Nu cred ca este real, probabil este cineva care te-a pacalit pretinzand ca este Michel. Michel nu stie engleza.
Stiti cum se testeaza?
Se vorbeste in limba lui sa vezi daca stie si asa afli
Poate sa dea la google translate cel mai bine sa iti arate camera web