Nu cred ca este adevarat, cred ca aceste zvonuri sunt scornite de cei care nu au fost bine pregatiti si de aceea nu au intrat, stii vorba cu strugurii prea acri. Tu ai timp destul sa te pregatesti si daca o faci bine sigur o sa intri. Imi pare bine ca intalnesc si asemenea persoane, care se gandesc din timp la profesia ce o vor. Succes si numai bine!
Pai eu am vrut sa ma duc la academie militara si nu am invatat nimica doar ca dupa ce am trecut probele sportive am avut niste probleme si nu am mai putut sa ma duc sa dau si probele scrise, dar in rest era totul cam usor, deci dc vrei sa dai pentru academie de politie trebuie putin sa alergi sa faci putin antrenament.si nu cred ca trebuie dat vreun ban ca asa cum ii armata de stat asa ar trebui sa fie si la politie.ps: dc ii de stat nu se plateste scolarizarea. sper sa intri acolo unde vrei
Si eu sunt a9-a si tot la Academie vreau si eu
Faza cu banii nu prea o cred, adica este posibil... bai dau doar cei care nu stiu absolut nimic...
O data ce esti inteligent, nu trebuie` sa-ti faci griji
nu?
e mai greu la probele sportive, da na`... fiecare dupoa noroc
Ms mult!:* daca aflati mai multe informatii spuneti-mi va rog. sunt foarte interesata mersi inca o data
Buna. Ti-ai gasit meditator la gramatica pentru admiterea la Academia de Politie?
sorinaa0 întreabă: