anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cea mai desteapta fata din clasa.Colegii mei nu isi fac temele si ma pun pe mine sa ii ajut. Enu i-am ajutat niciodata. dar nu stiu ce sa fac :sa raman o tocilara sau pentru ca nimeni sa nusi mai bata joc de mine sa nu mai invat bine.Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Cum sa nu ii ajuti? Niciodata?surprise
Hai mai acum pe bune, nici cand a venit la tine un corigent sa iti ceara sa il ajuti?
Scuza-ma ca iti spun dar asta e deja rautate.Nu iti fa griji, nimeni nu o sa iti fure titlul de tocilara daca te mai cobori din cand in cand de pe piedestalul tau si ii ajuti pe aia "prosti"raised eyebrows

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa inteleg ca tu ai ajuns in clasa in care esti fiindca esti desteapta si ceilalti fiindca sunt prosti? pai santeti in aceeasi clasa.deci cine-i harnic si invata, are tot ce vrea, cine-i smecher si chiuleste, are tot asa.cu ce te pot eu ajuta? daca esti cea mai desteapta din clasa? poate si din scoala? din tara? din lume? poate din univers? poate tu ai facut lumea? sart mana doamne, sau doamna? domnisoara?

| elenacata a răspuns:

Ramai tot la fel de constiinciosa si nu ezita sa inveti.(mai tarziu o sa ai mult de castigat:o facultate buna si dupa un loc de munca bine platit). Nu ii asculta pe colegi tai care sunt doar rautaciosi si invidiosi pentru ca singura care are de pierdut esti tu...

mira
| mira a răspuns:

Nu te lua dupa altii, nu-ti pune in pericol cariera, viitorul.Nu are rost sa faci compromisuri numai pentru a le deveni mai simpatica celor mai putin constiinciosi. Poti sa-i ajuti totusi daca te intreaba ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de ce nu le dai temele? la noi temele zboara prin clasa la un momendat ceream caietul la colega din fata sa mi-l deie inapoi si caietul era deja pe randul celalalt big grinsunteti colegi deci ajutativa la nevoie

| Lady.Love a răspuns:

Alooo! Tu pentru cine inveti? Pentru tine sau pentru ei? Invata, cum sa nu inveti? E viitorul tau, daca pe ei nu-i duce capu sa isi faca o tema...asta nu inseamna ca trebuie sa faci tu tema lor. Si pe mine m-au facut destui tocilara, pana si-au dat seama ca oricum mi-ar zice, tema de la mine tot n-o primesc.

| anka a răspuns:

Ramai o tocilara. E mai bine pentru tine. Totusi cand dai caietul cuiva sa isi copieze tema poate ar fi bine sa ii si explici un pic tema aia poate se prinde ceva si de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ramai o egoista toata viata? unii chiar nu pot sa invete la toate materiile la fel ca si tine... si tu nu ii ajuti niciodata? vei fi exclusa de la multe...

| juniper a răspuns:

Cel mai bine este sa fi tu insuti, dar nu-ti pune in pericol viitorul de dragul unor colegi care apropo te-au ajutat candva? Tu doar da-le caietele si ai sa vezi ca nu vor sti nimic si tu vei avea de castigat, lor le e lene sa gandeasca, cine munceste din greu va avea rezultatul asteptat. Daca te batjocoresc nu le mai da temele si ignora-i.

| Ionutzsa a răspuns:

In generala si eu eram unul dintre copii mai destepti sau ma rog cel putin unul care isi facea temele, insa le dadeam tuturor colegilor laughing cel putin jumatate` de cls aveam temele la fel. Cred ca e un lucru bun sa-ti ajuti colegii, pentru ca pana la urma trebuie` sa va aveti ca fratii [ stati zilnic 6 ore impreuna, ceea ce inseamna ceva ]batting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum nu te mai da mare ca esti cea mai desteapta ca nu-i frumos. Stiu ca vrei sa scoti asta in evidenta, dar daca esti o fata desteapta asa cum zici tu, nu te lua dupa altii deoareke sunt invidiosi pe tine. Tu fa ceea ce-ti place si nu ii lua in seama pe ceilalti ca daca faci asta o sa ai de pierdutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca intr-adevar esti o fata desteapta, iti vei face o lista cu prioritatile tale in viata: vrei sa iei la o facultate buna, cu bursa, sa iti termini studiile undeva pe afara maybe si sa ai un superjob? sau de devii o ratata ca si colegele tale care acum se cred incredibil de incredibile, dar care peste 1-2 ani vor vinde seminte in piata sau la supermarchet? Honey, in viata asta trebuie sa ai bani sa poti fi frumoasa, sa te intretii, sa-ti ajuti familia. Pentru asta, eu iti recomand sa inveti, sa faci sport, sa ignori cretinii, sa pui mana sa citesti, sa ai un vocabular, sa inveti gramatica lb romane (in caz ca nu o stii, cat de cat), fiindca printre multe lucruri dizgratioase, unul este sa auzi o tipa vorbind cu dezacorduri. Stai tu linistita, cu popularitatea din liceu, e o perioada de tranzitie, e bine sa te axezi pe ce iti trebuie in viitor. Asta nu inseamna ca nu te poti distra. Dar nu chiuli, fiindca o lectie pierduta e tare greu de recuperat, plus ca notele mari te ajuta. Eu regret ca in liceu nu am avut profi mai buni, sa scoata untul din noi, sa ne puna sa invatam. Dar oricum, am ajuns unde mi-am dorit si nu regret decat ca am invatat prea putin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ramai tot la fel nu asculta ce zic colegii tai chiar daca isi bat joc de tine... ignorai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai tu ce clasa esti? tot depinde si de virsta tu trebuie sa intelegi daca ai niste prieteni adevarati si cu adevarat nu stiu cam sa si faca temele pai ajutale

| denisa_4116 a răspuns:

Nu lua in seama ce zic ei concentreaza-te si nu ii baga in seamna invata!

| barbiegirl16 a răspuns:

Pai normal ca trebuie sa ii ajuti si pe altiwinking
cum sa nu-i ajuti te crede o rautacioasa dupa aia:O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca nu trebuie sa ii iei in seama pe cei care isi bat joc de tine. Tu trebuie sa iti vezi de treaba si sa fii cum ai fost. In plus daca nu mai inveti asa de bine, colegii tai tot isi vor bate joc de tine ( crede-ma si mie imi spuneau tocilara, i-ar cand li s-a parut ca nu mai invat bine, una dintre ei a spus ca ea e cea mai desteapta si ca pe mine nu ma mai intereseaza scoala, ceea ce nu era deloc adevarat.)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, poti ramane desteapta dar risti sa pierzi prieteni si altele treaba ta dar mai bine te cobori un pic la nivelul celorlalti. Dar tine minte ca nup te cobori la minte ca nivelul lor de invatatula te cobori prin inselatorie adica tu inveti ca si pana acum dar in clasa te prefaci ca nu sti si iai note mai mici dar chiar daca iei note mici asata nu este nici o problema nu conteaza notele sa vezi tu ca esti desteapta conteaza ce sti si asa scapi si din probleme si esti o fata normala ca si ceilalti. Sa sti ceva ca daca invezi pe ascuns la liceu sau nu stiu unde esti tu la scoala, o sa-ti faci preteni noi si atunci poti sa dezvalui ca estidesteapta dar nu mai sp l nmntonguetonguetonguetonguewinking:X:X:Xlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ar trebui sa ii ajuti iubita, cat de putin

si dca inveti bine nu inseamna c esti o tocilara, colegi tai doar se oftika ca nu ii ajuti la teme si de aceea rad de tine. Eu te felicit ca esti o fata desteapta, nu inceta niciodata sa inveti. bafta la scoala te pop :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii ceh? sunt in aceeasi postura ca tine dar.nu ma strofoc pentru ca stiu ca daca invat in viata mie o sa-mi fie bine nu altora care o sa stea la magazin sa vanda seminte... poate chiar colegi mai stii? deci lasa-i in pace si toneo tot asa nu renunta! tot inainte!happy:*:Xtongue!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hahahaha...nu se vede ca esti desteapta idioato! adica...nici nu sti sa scrii laughing pentru tine cratimele nu au fost inventate( cratimele sunt liniutele alea in caz ca nu stiwinking )
Spor la mintit!

| kindness a răspuns:

Aa, da asa e : Tu nu esti cea mai desteapta; cum te poti numi "cea mai desteapta" cand clasa ta e plina cu prosti? mda. sfat : stai in banca ta GENIULE!