| varslacrimi a întrebat:

Sunt clasa 12 si am inceput sa am cosmaruri pentru bac, invat zilnic cate 3 ore pe zi si am vise urate noaptea visez in fiecare noapte ca am picat ma trezesc plangand transpirata, imi este foarte frica, m-am uitat la subiecte si sunt foarte grele mai ales la matematica, ce sa fac sa invat mai usor? simt ca anul asta va trece f usor parca simt ca nu mai am timp sa invat, sunt si o persoana care prinde foarte greu, ce sa fac? sunt f agitata si nu vreau sub nici o forma sa pic bacul, am capul varza in momentul de fata

4 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Gandeste logic: La anul intri la faculta si acolo ai sesiune tot la 5 luni. O sesiune= cam 3 bacuri. Asadar bucura-te inca de viata de liceu (cei mai frumosi ani, asa se spune) si nu te stresa atat de tare cu bacul, mai ales pentru ca e un examen tot mai simplu pe an ce trece.Succes!

| BlancaFantasma a răspuns:

Si eu dau bacul anul asta.numai ca ne au facut astia un oras penibil.4 ore de mate la mate info iti vine sa crezi? cand trebuia sa avem 6`7?oh go on am o profa tampita cand timp de 3 ani am avut cel mai bun prof de mate din lume.plus ca nu facem nimic si fara matematica inca ma simt in vacanta.au trecut 3 saptamana de scoala si timpul trece repede iar eu n`am invatat absolut nimic.nu ca n`as vrea ci pur si simplu ca n`am ce la scoala nu facem nimic(vorbesc strict de mate ca asta`i mai rea). trece timpu` si eu raman pe loc.inainte stateam toata ziua la tema la matesad

| wintage a răspuns:

Dramatizezi...
Invatand 3 ore pe zi e perfect. Tu doar invata constant si incearca sa recapitulezi tot la perioade de o saptamana.

| AlleSeniorita a răspuns:

Pff...te cred...sunt in aceiasi situatie ca tine sad,,,deci ca matematica woow,,,eu incerc sa fac cat mai multe exercitii acasa,, ma uit peste lectiile si ex facute in clasa si incerc sa le rezolv,,, pana imi ramane cv in minte,,, acum nu stiu km sa inveti mai usor,,, da nah,,,winking si multa bafta la bacwinking