Gandeste logic: La anul intri la faculta si acolo ai sesiune tot la 5 luni. O sesiune= cam 3 bacuri. Asadar bucura-te inca de viata de liceu (cei mai frumosi ani, asa se spune) si nu te stresa atat de tare cu bacul, mai ales pentru ca e un examen tot mai simplu pe an ce trece.Succes!
Si eu dau bacul anul asta.numai ca ne au facut astia un oras penibil.4 ore de mate la mate info iti vine sa crezi? cand trebuia sa avem 6`7? am o profa tampita cand timp de 3 ani am avut cel mai bun prof de mate din lume.plus ca nu facem nimic si fara matematica inca ma simt in vacanta.au trecut 3 saptamana de scoala si timpul trece repede iar eu n`am invatat absolut nimic.nu ca n`as vrea ci pur si simplu ca n`am ce la scoala nu facem nimic(vorbesc strict de mate ca asta`i mai rea). trece timpu` si eu raman pe loc.inainte stateam toata ziua la tema la mate
Dramatizezi...
Invatand 3 ore pe zi e perfect. Tu doar invata constant si incearca sa recapitulezi tot la perioade de o saptamana.
Pff...te cred...sunt in aceiasi situatie ca tine ,,,deci ca matematica woow,,,eu incerc sa fac cat mai multe exercitii acasa,, ma uit peste lectiile si ex facute in clasa si incerc sa le rezolv,,, pana imi ramane cv in minte,,, acum nu stiu km sa inveti mai usor,,, da nah,,, si multa bafta la bac