Fara sa fiu misogin, iti spun ca aceasta meserie este mult mai dificila pentru o femeie.am fost vara aceasta in practica la o sectie de politie, specializare ordine publica si stiu ce spun.imagineaza-ti ca trebuie sa patrulezi noaptea pe strada, sa aplanezi conflicte intre romi, betivani, ca trebuie sa alergi dupa infractori.sincer, te imaginezi facand asta... poate ca acum esti dornica de aventura, insa nu vad nimic aventurios in a te scuipa sau a te injura niste borfasi pe strada, ca vei avea parte si de asta.si iti mai pot da multe exemple.in fine, eu zic sa te gandesti bine
Daca iti place nu este greu dar sa ai sansa sa intri la aceasta scoala invata si antreneazate pentru probele sportiva. bafta iti urez... dar burta pe carte ca altfel... e greu
Daca vrei cu adevarat, nu e greu. Urmeaza-ti visul, daca asta iti doresti sa faci cu adevarat.
Florinel foarte tare 'glumita' ta...sh oare cat ti-a luat sa imi dai asa raspuns ... oricum multumesc pentru intentia de a imi fi de ajutor
stiu ca este greu sh mult de invatat...am facut sport 4 ani(handball) nu cred ca va fi problema la proba fizica, eu imi doresc sa intru acolo sh sper sa si reusesc
va multumesc tuturor pentru rasp
Nu e greu deloc.chiar te incurajez sa vi la campina.io am 5 fete in clasa si nu le pare rau ca au ales meseria asta.
Buna!
Nu este dificil. Cunosc pe cineva, o fata care a fost la scoala de poilitie din Campina, si chiar mi'au spus ca nu este greu pentru o fata sa practice meseria asta. In plus, la stiri precum si pe diferite DRUMURI vezi femei care practica asta.
Te indrum sa mergi acolo.
Pa-pa!
E ok la Campina! Adica sunt restrictii cum este si normal si chiar vei iesi pregatita de acolo dupa ce vei termina! Conteaza ce iti doresti tu sa faci si daca esti pregatita 100% pentru asta! Sunt in avantaj baietii fata de fete aici, recunosc! Insa uneori o fata face cat 100 de barbati la un loc! Mult succes!
Desmnvj întreabă: