| Riureanu_Alexandru_1996 a întrebat:

Sunt clasa a 12-a si inca nu m-am hotarat ce facultate sa urmez.
Am profil de stiinte si nu vreau gen medicina.
Sunt o fire calmă, cu multă răbdare.
Nu prea mă pricep la fizica si chimie și nu am vreun talent wow.
Ce facultate îmi recomandati să urmez?
Am nevoie de un sfat.
Multumesc.

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Fa-te asistent.

| gabicoo a răspuns:

Institutul de studii aprofundate Rahova!

| siriusblack98 a răspuns:

Tu vrei sa faci o facultate doar ca sa fie facuta? Vezi foarte bine ca sunt mii cu facultati care nu-si gasesc de munca.Baga-te pe ceva care se cauta si se va cauta si peste 10 ani.In domeniul constructiilor mereu va fi cerere.Mergi pe o facultate care iti poate asigura postul de inginer constructor.

| Alverto a răspuns:

Bro daca tot nu merge cu facultatea îți recomand să devii influencer pe net sau antreprenor (dar trebuie să muncești de 10x mai mult decât la facultate pentru a produce bani)

| Speranta12 a răspuns:

Ti-am raspuns eu in privat.

| Sunshine123 a răspuns:

Bună! Ce spui de o facultate umanistă? Ca exemplu îți recomand specializarea de asistență socială. Dacă ești o fire calmă și ai și răbdare ai putea fi candidatul perfect pentru lucrul cu copiii. O altă facultate la care mă gândesc pentru cineva răbdător e facultatea de psihologie, oamenii mereu vor avea nevoie mai devreme sau mai târziu să se simtă ascultați de cineva cu multă răbdare, cineva ale cărui sfaturi să nu fie influențate de propriile emoții ( furie, nerăbdare, agitație etc. ). O altă facultate este cea de Educație fizică, fie că vei decide să te faci profesor, ori antrenor de fitness personal vei avea de câștigat prin faptul că ai răbdare, ceea ce oameni apreciază când vine vorba de puterea lucrului bine făcut, să îndrumi pe cineva să se apuce de un sport de performanță, sau să ajuți pe cineva să își atingă obiectivul privind propriul corp, toate acestea și nu numai necesită oamenii cu răbdare, calm și înțelegere. Tot în cadrul facultății de sport vei întâlni specializarea de kinetoterapie, tot mai bine plătită în zilele de astăzi, și aici sunt necesari oameni cu calitățile tale, nu te gândi că vei lucra doar cu persoane vârstnice încă de la început, ai mai multe variante din care să alegi. Sper să îți fie de folos sugestiile mele!

| BilaRomânească a răspuns:

Aitist

| Riureanu_Alexandru_1996 explică (pentru BilaRomânească):

Nu prea le am cu asta
Si din clasa a 10-a nu mai fac informatica