| foxx153 a întrebat:

Sunt clasa a 8-a si se apropie examenele si ma rog...chestia e ca ma gandeam sa intru la arte, la sectiunea muzica, dar nu stiu.trebuie sa dau vreo proba si daca da in ce consta?

Răspuns Câştigător
| TheLastDancer15 a răspuns:

Bineinteles! si eu vreau sa merg la Liceul de Arte, dar nu la muzica. in fine. cat despre probe... intr-o luna-doua vor avea loc aceste probe, pe tine te vor pune sa canti, de preferabil sa pregatesti ceva, dar o sa te puna si eu ceva, dar tu totusi pregateste ceva laughing. daca ei cred ca ai talent, te vor testa [sunt 3 probe-nu-s tiu exact care] iar daca vei lua mai mult de 6, vei intra acolo, daca mai putin de 6, atunci nu! dar stii ce? profesorul/ profesoara tau/ta de muzica stie totul despre asta. mai bine o/ il intrebi pe el/ea happy? funda happy?

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Un liceu de arte nu-ti ofera prea multe optiuni de viitor ( cu exceptia celor in domeniu! ). Este un liceu vocational si se dau probe de aptitudini care sunt eliminatorii. Citeste aici " Probe de aptitudini pentru admiterea in liceu vocational specializarea muzica " : http://www.clopotel.ro/......tudini.htm

| Teo a răspuns:

Pai la intrumentul muzical si canto.

| heiii a răspuns:

Esti din constanta? daca da, trebuie sa stii ca sunt mai multe sectii,, dar in pincipal trebuie sa stii teorie.si sa stii s acanti la 2 instrumente. dar mi s epare ca se poate si fara instrumente, adica sa dai la canto (dar tot iti va trebuie teorie). sfatul meu e sa te indrepti spre alt liceu pentru ca asta nu e o meserie de viitor.

Întrebări recente