Depinde ce posibilitati financiare ai, viata e destul de scumpa aici si trebuie sa ai un oarecare confort material ca sa te poti ocupa de scoala cum trebuie, altfel mai bine n-o mai faci. Tine cont ca o sa mergi rar acasa, ca faci mult pe drum, ca nu prea poti primi pachet de acasa cum mai primesc studentii din Romania. Pe urma depinde si ce vrei sa faci dupa facultate, daca vrei sa traiesti in Romania e mai bine sa faci facultatea aici, dar daca vrei sa traiesti Chisinau poate ar fi mai bine sa faci studiile acolo, nu prea o sa-ti mai vina sa te intorci acolo dupa cativa ani stati aici. Deci depinde de ce posibilitati financiare ai, de cat esti de legat de casa si de ai tai si de ce vrei sa faci dupa facultate, tu iti poti raspunde singur la intrebare. Succes!
Nu. Sunt cam multi de prin Moldova si Basarabia pe la facultate, majoritatea la buget sau cu bursa. Mai stati si la voi.
Aici depinde şi cum vrei tu. Eu am avut în liceu 2 colegi care au venit din Republică. Unul a rămas şi a terminat liceul, celălalt s-a întors după primul an. Totul depinde şi de ce liceu vrei să alegi. Orientează-te şi interesează-te pe forumurile liceelor despre profesori şi ce programe au, aşa îţi vei face cât de cât o părere.
Da, este o idee buna, am colegi la Facultate din Moldova, Pakistan si India.
Daca chiar doresti, normal ca ai putea sa inveti oriunde.
Si Romania nu e limita.
Bafta! si Succes.
Cred ca voi alege Chisinaul