| cristina93 a întrebat:

Sunt fascinata de astrologie si psihologie, ce meserii mias putea alege in aceste domenii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poți încerca parapsihologia: reprezintă unul din domeniile psihologiei de cunoaştere a unor fenomene pe care percepţia noastră uzuală nu le poate explica imediat şi care se derulează într-un alt plan decât cel al universului newtonian. Descrierea şi definirea acestor fenomene stau la baza parapsihologiei.
Deci le poți combina.
Urmezi facultatea de psihologie și un studiu aprofundat pe astrologie.
Baftă multă.
Pa, pa.

13 răspunsuri:
| sese a răspuns:

Astrologia (teoretic ) nu are de-a face cu psihologia, decat daca vrei sa ghicesti viitorul cuiva pe care-l citesti pentru bani evident.Pentru mai multe intra pe mihneafiran.ro si intra in contact cu el(el fiind astrolog si inginer) si te va indruma.

| SweetCandy a răspuns:

Pai si eu am km aceleasi pausiuni...eu vreau sa devin psiholog si daca si tie iti plc te-as sfatui, cred ca e o meserie destul de "de suflet"happy
cat despre astrologie nu stiu ce sa-ti sp... urmeaza-i sfatul lui sesehappy

mult succes!
pup

| sese a răspuns:

Sweet:sweet sweet!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti face pe mama omida. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parapsihologie.

| cristina93 explică:

Nu ma luati la misto ok? nu am spus ca vreau sa le imbin pe amandoua, am spus ca imi place psihologia si astrologia, vam cerut parerea la cateva posibile meserii, m-am gandit la psiholog dar mai vreau si alte elternative

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea nu sunt meserii.eu am o meserie.sunt meserias. iar la tine sunt hobiuri.mai ai pana-ti alegi o profesie.

| narcis13 a răspuns:

Mai intai de toate, cred ca ar trebui sa iti revizuiesti cunostintele gramaticale si de ortografie a limbii romane.Ai pretentia de a nu fi luata la misto, dar atata timp cat notiunile tale de limba romana vor fi la nivelul lu' Tanti Aglaia din Afumati, imi voi permite sa te persiflez.Acest lucru e valabil si pentru "sweetcandy" si "Aminadab".
Citat:"ce meserii mi-as putea alege in aceste domenii? "vam cerut ","m-am gandit la psiholog dar mai vreau si alte elternative "
Toate fatucile se vor "psiholoage", un exemplu relevant de factura recenta fiind "domnisoara" Eva Kent, care a reusit performanta de a intra la Psihologie.Cred ca se rasuceste in mormant saracul Freud cand vede ce urmase demne are.
Va urez din toata inima sa aveti parte de "succesuri". Un ultim sfat:mai cititi niste "almanahe", ca nu strica deloc!

| Haydee a răspuns:

Pai...la psihologie poti incerca phsiholog, la astrologie astrolog, inginer, cercetator.

| cristina93 explică:

Nu stiai ca timpul costa bani? draga narcis13, ma grabeam sa scriu, daca nu iti convine, sincer...nu imi pasa, obisnuestete cu asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristina, daci ai 16 ani, deci esti la liceu si scrii "mias "...lasa-te de psihologie. E carte multa acolo, la astrologie la fel ( ba chiar pentru asta trebuie sa fii autodidact ). Pt parapsihologie trebuie sa ai niste talente native, nu se face asa, numai din vorbe.
Deci, cauta ceva mai pamantesc, gen chelnerita, dar trebuie sa stii sa calculezi, sau croitoreasa, sau.

| EUSIATIT a răspuns:

Amindoua sunt ..de viitor doar sa ai noroc sa gasesti loc de munca dupa ce termini scoala ..bafta

| SweetCandy a răspuns:

Narcis13... p tine te mananca si nu are cine sa te scarpine?thinking
eu macar o sa am o meserie nu k u un frustrat...straight face