anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte indecisa la ce liceu sa ma duc fiindca sincer de fapt si de drept mie nu-mi place mai nimic.Nu am materie preferata si nici sportul, artele plastice sau muzica nu ma pasioneaza in mod special.Nu imi plac materiile exacte,prefer sa tocesc decat sa invat logic.
La sport sunt ok,am facut inot si momentan nu mai practic fiindca nu prea am timp.
Nu vreau sa ajung la un liceu prost, vreau sa ajung la unu cat de cat bun ..si cu copii foarte buni si cu copii mai slabi.
Intrebarea aici este...la ce liceu as putea merge?

3 răspunsuri:
| Viitorulapropiat a răspuns:

Ai putea merge la un liceu cu profil sportiv, deoarece este mult mai usor, sunt si elevi buni, dar si "halmanale". Acum depinde doar de tine si de orasul in care locuiesti.Gandeste-te bine ce vrei sa faci cu viata ta, cu viitorul tau.

| Ana3456 a răspuns:

Depinde de tine, daca ai practicat sport incearca un liceu cu aceasta specializare, vorbeste si cu parintii tai si cere-le sfaturi, ei te cunosc cel mai bine

| sis67 a răspuns:

Ai putea sa incerci si la un liceu cu profil economic. Nu e foarte greu, plus ca din clasa a 11 a nu mai ai biologie, chimie, fizica. Si nici materia nu e foarte grea, 10 minute daca esti atenta e suficient. Sau la turism, asta cred ca iti va oferi multe oportunitati