| BeingSelfless a întrebat:

Sunt în căutarea unui job, dar și mai mulți bani. Majoritatea job-urilor din zona mea, au un salar de 2200-2500 de lei, dar încerc să accept faptul că McDonald's oferă salariu mai bun, vreo 3000-3500 Lei, incluzând tichetele de masă și altele.
Se merită munca la McDonald's pentru 6/8/12 ore/zi, probabil până seara târziu, și salariul menționat mai sus, și mediul de lucru în general?
Problema la mine, niciodată nu mi-am imaginat că voi lucra într-un mediu de bucătărie.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai nici o calificare, va trebui sa te multumesti cu ce gasesti.

| TimberWolf a răspuns:

Mcdonalds este cel mai exacrabil loc unde sa muncesti, cu cel mai jeg colectiv, tin minte cand am lucrat si eu, mereu era aglomeratie si nu puteai nici sa mergi sa te pisi pentru ca nu avea cine sa iti tina locul, de zile de genul 1 iunie simteai ca mori si nu alta!

| MistarGoGu a răspuns:

Depinde de varsta si studii. Daca esti elev sau student și ai nevoie si de timp liber se cam merita! Nu este mult la volumul de munca depus dar decat pe santier sau în fabrica la 3 schimburi tot. este. Mai bine

| MistarGoGu a răspuns:

Dacă ai doar studii medii *(liceu) indiferent de profil cam greu vei gasi job bine. Plătit! Doar camionagiu pe curse externe eventual. Poate în IT cu ceva cursuri de programare *( web design ) sau tehnician rețele de calculatoare. Sa. Castigi un pic mai bine!

| Koba12345 a răspuns:

Depinde pe ce post si cate ore, la 8ore/zi 5 zile pe saptamana la inceput ma indoiesc sa ei 3500 net si altele la McDonald