| Bixx a întrebat:

Sunt in ciclul gimnazial dar zilele astea ma'u intrebat mai multe persoane ce profesie as alege? nu ma gandeam pana acum la asta dar eu sunt in craiova la un Colegiu bun pe profil Mate Info... mie imi place sa desenez (mai exact design vestimentar si interior) dar si varianta de psihologie sau sa lucrez la un computer pentru ca si asta imi place. O prietena de familie a fost in aceiasi situatie si a ales Psihologia si a primit o bursa in Grecia pentru facultate si acum o pentru master in Anglia. Poate as avea si eu norocul acesta dar ca programator in Romanika noasta nici nu prea gasesti... insa designul e mai mult o pasiune. voi ce ati face?(lucrurile astea incep de la liceu si nu prea mai e char asa de mult:-ss)

Răspuns Câştigător
| butterfly14 a răspuns:

Intradevar, este doar o pasiune designeul nu poti alege aceasta optiune daca nu ai relatii foarte puternice deci aceasta optiune cape din start. O femeie este puternicamai puternik decat un barbar uneori dar munca de birou nu prea caracterizeaza nici o femeie este foarte greu si ar fi destul te indelungat procesul de aa ajunge undeva departe cu calculatorul gandeshtete ca poti sa incepi de la un amarat de contabil este foarte greu mai ales ca femeie sa iti ridici un "imperiu" sa-i zic asa deci psihologia este cea mai buna optiune se gaseste foarte bine psihologi sunt foarte cautati imi ales femeile pentru ca isi pastreaza mult mai bine cumpatul si mai ales poti castiga foarte bine numai sa stiu cum sa te integrezi si cu prieteni cum sa aranjezi sunt sigra ca parintzi tai au relati si te pot ajuta

2 răspunsuri:
| MariaSimo a răspuns:

1. Design - daca e o pasiune, las-o asa! Nu amesteca pasiunea cu banii! Pasiunea se va duce in momentul in care vei fi obligata sa faci chestii de design cand nu ai chef.
2. psihologia: nu am nimic de comentat happy
3. programator: in Romania se cauta programatori. Sunt inca o gramada de joburi. Si sunt ok platite. Iti pot da si ex, de salarii daca te intereseaza.
Singura problema e ca pentru. o fata s-ar putea sa nu fie cea mai potrivita meserie. Sa stai in birou cu tipi care mai degraba se joaca pe comp decat sa manance impreuna cu colegii...

| LecSiee a răspuns:

Depinde ce iti place. psihologia e super :X imi place:-> si chiar faci bani din asta. poti sa dai la psihologie si sa continui sa deseneziwinking poate creatiile tale vor fi vazute de cineva sh cine stiesmug poate ai noroc.

daca te pasioneaza asa mult design. ul, si vezi ca psihologia nu este ceea ce vrei; cine zice ca nu poti incerca?happy urmeaza. ti instinctul si vezi ce iti place