| mihaitza_5454 a întrebat:

Sunt in clasa a 12 la un liceu bun la mate info. Dupa ce iau bacul... unde as putea sa merg?

Răspuns Câştigător
| oriflame_9415 a răspuns:

Sincer nu ai ce alege pentru ca facultatea se face cam degeaba. ce mai au sanse sunt doar politia, pompierii, jandarmeria cat de cat ca ai un loc asigurat dar in rest mult ssssssommmmmmmmmaaaaaaj

6 răspunsuri:
| aisha01eu a răspuns:

Depinde ce iti place si la ce materie esti bine pregatit.

| ioandreii a răspuns:

Pai prima data du-te si bea o bere cu prieteni sau la biserica sa multumesti lui Dumnezeu ca ai trecut si peste bac.
Apoi cauta un ghid al facultatilor si al sanselor ce le ofera si da la o facultate ce iti place. Se zica ca faci o facultate degeaba dar eu ma intreb ce te faci si fara ea? Mai cred ca cine e capabil si descurcaret se descurca oriunde.

| Dove a răspuns:

Si eu m-as duce la academia de politie cum spune deni,happy plus ca la cat de corupti sunt politisti astia si sau invatat smecheri sa le dea spaga tu daca o sa fi incoruptibil o sa prinzi o gramadahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La facultate

| duuu99 a răspuns:

Depinde ce iti place tie. din punctul meu de vedere, daca treci cu o medie mare tea'i putea duce la academia de politie sau la silvicultura. tu decizi.

| Knight a răspuns:

In ziua de azi nu conteaza ce profil faci ca oricum ai sanse 10% sa te angajezi in domeniu fara pile. Faci ce iti place la facultate cat mai generalizat si te angajezi undeva unde ti-ar place. Viitorul depinde de tine...viitorul tau bineinteles laughing