| adytza0700 a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a si am luat note proaste la Algebra si Geometrie spuneti-mi cum sa imi revin si sa iau note mari. fundita

13 răspunsuri:
| floryynnel a răspuns:

Si eu tot in a 8 sunt. Prof ne zicea anii trecuti ca matematica e perversa, adica daca nu lucrezi, vei uita, si pana termini liceul, de matematica nu o sa scapi. la ore fii atent, incearca sa intelegi exercitiile, daca nu pricepi cv intreaba prof, in week cel mai bine ai recapitula din anii trecuti, si sa faci multe exercitii. Noi lucram dupa o culegere, faci cat mai multe ex posibile

| NoChanceForUs a răspuns:

Pff,învățând,cred...thinking
Sau dacă vrei doar note mari, însă nu și matematică, se rezolvă cu mici „atenții" pentru profesor.

| Andukx a răspuns:

Sa faci pregatire la matematica si sa te pui pe invatat. Dar sa nu inveti prea mult ca ce`i mult strica. Baftakiss

| comansorin a răspuns:

Ai 2 cai! :
1.Inveti pe rupte si termini cu jocurile pe Computer!
2. Faci meditatii cu profesorul cu care faci matematica!
Sper ca te-am ajutat cat de cat siii imi dai fundita? happy

| comansorin a răspuns:

Ai 2 cai!:

| comansorin a răspuns:

Ai doua cai!:

| sufletsel a răspuns:

Eu st in clasa a 10 a acum si datorita faptului ca nu am inteles bine matematica din clasa a 8a mi a fost foarte greu sa ma adaptez cu matematica de la liceu eu spun sa fi mai atenta la ore sa incerci sa iti faci toate temele si atunci cand ai timp liber rezolva cat mai multe exercitii asta te va ajuta!

| sufletsel a răspuns:

Eu st in clasa a 10 a acum si datorita faptului ca nu am inteles bine matematica din clasa a 8a mi a fost foarte greu sa ma adaptez cu matematica de la liceu eu spun sa fi mai atenta la ore sa incerci sa iti faci toate temele si atunci cand ai timp liber rezolva cat mai multe exercitii asta te va ajuta! funda?

| capsuna16 a răspuns:

Depinde de profesor. si eu sunt tot in a-8-a si dirigintele meu e prof'e mate. el pune note in teste si mai adauga pct dupa cat de des iesi la tabla

| Bullweif a răspuns:

Te`ai gandit ce vrei sa faci mai departe? In liceu, ce facultate vrei sa urmezi? Daca e cazul sa pui mare baza pe matematica acum? Poat echiar nu esti facut pentru asta. Note mari? Se poate rezolva daca esti foarte atent la ore si`ti faci cum trebuie temele. Plus ca te poate ajuta vreun coleg din ani mai mari, vreun vecin, parintii, etc.

| AppleAdy a răspuns:

Punete pe invatat, nu da "atentii" deoarece o sa se inteleaga altceva... Cat stai acasa invata cel putin o jumatate de ora ca sa iti ramana ceva in cap. In timpul orelor de matematica mai ridica mana in caz ca nu intelegi sau mai iesi la tabla ca oricum daca gresesti o sa te corecteze profesorul si asa mai inveti ceva. Lasa jocurile pe calculator. Dar daca nici cum am zis eu nu merge o sa trebuiasca sa faci multa pregatire si sa te straduiesti si mai mult!

| elleme a răspuns:

Buna! Sa-ti zic cum fac eu : [tot in a 8-a sunt]
Incerc sa rezolv exercitiile pe care ni le da tema si daca nu stiu unul nu-l fac si a doua zi ii spun prof. sa ca nu am inteles, ma scoate la tabla si imi dau seama cum ar trebui sa se rezolve.
Anii trecuti metamatica a fost cea mai urata materie de pe lume pentru mine ptc. faceam cu o profa de la care nu intelegeai mai nimic si daca era sa nu stii vreun ex. nici nu te scotea la tabla.
Acum am prins curaj si unde nu inteleg, vorbesc, incerc sa ies la tabla, rezolv exercitii in wekeend, repet lectiile si incetul cu incetul iti vei marii activitatea la ora si bineinteles notele la teste.
Nu trebuie sati umplii capul cu 20 de ex. in fiecare zii, e mai simplu asa.

| Kodokuna a răspuns:

Invatand.