| publicname a întrebat:

Sunt inca la inceput de drum? Ce job credeti ca m-ar ajuta sa am foarte multi bani pe viitor?

13 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Buna,
In functie de ceea ce ai studiat trebuie sa te orientezi.
Sunt destule meserii care iti pot aduce satisfactii financiare dupa o anumita perioada de vechime.
Pentru inceput peste tot remuneratia este moderata, insa pe parcurs in functie de prestatiile si ambitiile tale poti promova.
Mult succes.

| costymaximus a răspuns:

Avocat.

auran
| auran a răspuns:

Dupa cum iti spune si numele de user - "nimic special"...

| TipulVerde a răspuns:

Incearca sa gasesti si tu ceva de care oamenii au nevoie si tu le poti oferi. Asta-i toata treaba cu facutu banilor. Mai greu e la partea cu "sa gasesti ce"

| Andromedda a răspuns:

Fa ceva ce iti place...degeaba castigi multi bani si tu urasti ceea ce faci(iaaar trebuie sa ma duc la srvici sau ceva de genu )

happy

| esapament a răspuns:

Munca e frumoasa ca femeia. evident la varsta a treia. daca intelegi asta...pe muzica mea poti sa nchizi fereastra? nu stiu? shaormar?

| AdrianaSava a răspuns:

Nici eu nu am mare experienta in munca... dar pot sa iti recomand ceea ce fac eu. Nu este un job pentru toata lumea, chiar daca pare destul de usor. Eu sunt Coordonator Avon. Sunt sigura ca ai auzit o multime de chestii despre acest job, dar nu trebuie sa crezi tot ce se spune. Pentru detalii poti intra pe http://avoncosmeticss.blogspot.com sau pe http://cosmeticeavon.wordpress.com tot ce este scris acolo este postat de mine.

| publicname explică:

Fara semnul "?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Ce planuri ai in viata? Mai precis ce vei face cu banii aceia multi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spargator de banci. sau hot de diamante. mici valoroase si usor de ascuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mafiot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesanta intrebare... e ca si cum as vrea sa aleg combinatia perfecta la 6/49 laughing Asa si eu de unde sa stiu ce iti place tie? De ce intotdeauna te gandesti la bani? Mai ales daca esti la inceput de drum, trebuie sa faci ceea ce-ti place, iar apoi vei performa. Obligatoriu vor veni si banii... BANI BANI BANI cat mai multi, nu?

| constantyna a răspuns:

Nu ai precizat, si nimeni nu a observat asta, ce inseamna pentru tine "inceput de drum":esti elev, student, masterand, angajat debutant sau somer, sau "casnic/"casnica"? Joburile, in alta ordine de idei, sunt foarte "mobile", adica impactul acestora pe piata financiara si utilitatea lor sociala sunt in continua schimbare, chiar de la un an la altul, nu te uiti la "stiri"? Scopul in viata, in legatura cu "munca" trebuie sa fie mult mai complex, nu numai asigurarea unui venit stabil, confortabil, sunt si scopuri spirituale(satisfactia data de rezultatele muncii tale, nu cea materiala sau pecuniara, utilitatea ta sociala). Ei, ce zici, ti-am dat putin de gandit, nu-i asa?