Administratia Publica nu are nimic de a face cu asta. Daca chiar vrei ceva in domeniu, mergi pe drept. Insa gandeste-te bine. Fa Psihologia cu specializare in psihologie organizationala. Aici este viitorul. Resurse umane (recrutare, consiliere), nu ceea ce faci tu si care presupune doar studii medii.
Uita-te la departamentele de HR din firmele serioase. Vei gasi doar psihologi, deoarece asta este viitorul. Peste cativa ani job-ul tau va fi externalizat catre firme mici care, cu 3-4 angajati, vor tine evidenta la 3000-4000 salariati (similar ca la contabili). Crede-ma pe cuvant, eu am facut dreptul si regret. Iar firma mea tine evidente de resurse umane pentru multe firme deja
Administratia publica este cea mai indicata, dar nici cu dreptul nu dai gres.Bafta multa in tot ceea ce vrei sa realizezi.
Exista si universitati care au facultate de management al resurselor umane. Cauta pe net.
La eurocor au ceva cursuri echivalente cu o facultate cu profil resurse umane
incearca si intra pe www.eurocor.ro si informeaza-te si aici, daca nu atunci administratzie publica
Nu prea inteleg cum de esti inspector de resurse umane daca nu ai studii superioare! Ce sa zic, ar fi o idee sa mergi la Spiru Haret! Iti dau diploma pentru orice!
Facultatea de Psihologie o poti urma, exista si master de resurse umane tot in cadrul aceleiasi facultati.
Voi incerca totusi sa te lamuresc in masura in care pot si eu...sunt studenta la administratie publica am trecut in anul 2...pana acum sincera sa fiu nu am avut nici o legatura cu resurse umane...la noi pana acum totul s-a bazat pe drepturi... drept civil, administrativ, constitutional, dreptul mediului... s. a. m. d ideea e ca daca te interesezi trebuie sa afli raspunsul concret... daca nu ma insel exista in cadrul universitatilor(depinde de universitate-eu sunt la stat) o facultate de resurse umane...eu doar cu asta am putut sa te ajut pentru ca stiu sigur mai multe informatii...multa bafta sa le primesti!
Toni1p000 întreabă: