| Anonima11233224 a întrebat:

Sunt la facultate in anul 1 si pentru mine a fost foarte greu sa ma acomodez. In prima sesiune am avut 2 restante si am luat la celelalte materii numai cu nota 5. Intrebarea mea este daca notele luate la examenele din sesiune conteaza la angajare sau nu?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Nu au nicio treaba cu angajarea, conteaza numa in distribuirea taxa-buget si eventual daca e cazul sa iei bursa ori sa beneficiezi de tot felul de chestii date de facultate in functie de medie (Tabere studententi, proiecte, cazare la camin etc.)

| Anonima11233224 explică (pentru Adry05):

Am inteles! Multumesc foarte mult!

7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

In general nu dar unii cer o anumita medie. De ex daca vrei sa lucrezi in cercetare trebuie sa fii terminat cu minim media 8. Asta e un exemplu din domeniul in care am facut eu.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ii pasa nimenui cu ce nota ai terminat facultatea... important e sa nu o fi facut degeaba

| ywar a răspuns:

Cand te duci sa te angajezi undeva, daca n-ai un sfant nu se uita nimeni la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar dacă ai primit deja un răspuns eu vreau doar sa îți zic ca indiferent unde te angajezi, pe nimeni nu o sa intereseze notele din facultate, liceu etc

| Raducons a răspuns:

Nu conteaza la angajare, dar problema este ca trebuie sa ai media generala cel putin 6 ca sa treci anul.Ce facultate faci de e asa greu inginerie, politehnica?