| amaliacindrea a întrebat:

Sunt la liceu, as vreasa fac dupa o facultate care sa ma ajute sa-mi gasesc un servici mai bun...As vrea sa plec in USA sau Canada. Ce meserii sunt autate acolo? Pt facultate, cumse obtin bursele de studiu pentru a pleca acolo?

Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| DenisaAbdn a răspuns:

E destul de dificil sa obtii o bursa de studii in SUA, costuri mari si trebuie sa ai atestate SAT - adica Scholastic Aptitude Test si TOEFL -testul de limba engleza.Parerea mea este sa incerci in Europa unde sunt mult mai multe sanse sa obtii o bursa care sa iti acopere partial sau total cheltuielile de studii. Din cate stiu eu, Danemarca si Olanda au universitati pentru care pot opta tinerii din Comunitatea Europeana si unde scolarizarea este gratuita, tie revenindu-ti cheltuielile de cazare si intretinere pe perioada studiilor. Sunt multe oportunitati de studii in Europa. Incearca sa ajungi in Bucuresti, acum in octombrie, la Targul Educational ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR - RIUF, unde vin reprezentantii multor universitati europene si de la care poti obtine cele mai bune, mai complete si mai sigure informatii. Multa bafta!
http://www.riuf.ro/index.php?page=Welcome&lang=ro

1 răspuns: