Te afecteaza cu siguranta, dar poti sa lucrezi singur si sa reusesti. Daca iti doresti cu adevarat, apuca-te de invatat biologie si chimie, o sa ai mare nevoie de ele pentru ca vei da examen de admitere. Cel mai bine e sa faci meditatii, singur nu stiu daca reusesti. Poti sa mergi la facultatea la care vrei sa dai si acolo gasesti exercitii si ce ar trebui sa stii pentru admitere. De asemenea poti da o simulare din cate am inteles, chiar si in a11a. Intereseaza-te la facultate. Succes!
Nu nu te afecteaza pentru ca oricum trebuie sa invati dupa manualele propuse de facultatea respectiva. poti sa inveti singur biologia dar nu sunt sigura ca o reusesti la chimie fara ajutor sau pregatire
Da, poti; conteaza la ce facultate dai dupa liceu si nu conteaza la absolut nimic ce liceu faci
Salut! Nu te afecteaza cu nimic profilul liceului nu are treaba cu profilul facultatii ce o vei alege. In acest caz trebuie sa mergi o facultate de medicina dentara pentru a ajunge dentist si dai examen grila de 3 ore din materia de biologie 90 de intrebari clasa a 11-a si conteaza 20% media de bacalaureat si 80% nota la testul grila. Si eu sunt pe acelasi profil si aceasta este una din optiunile mele.
Spor la invatat!
Biadore întreabă: