Tot pe spaniola pun si eu banii, desi din spania se intorc destui vorbitori, dar nu toti au acreditarea si cunostintele de gramatica ale unui absolvent de limbi straine. Asa ca bafta!
Eu am ales engleza spaniola, nu stiu inca cum e, o sa vad in curand. Daca vrei sa faci mai multe limbi straine, adica cate un pic din toate...inscrie-te la limbi moderne aplicate. Am inteles ca asta e cel mai cautat profil...eu sunt la limba si literatura, dar am auzit ca poti sa devii translator si cu profilul asta. Succes in alegerea pe care o vei face, eu zic ca spaniola e mai usoara.
Eu iti zic sa alegi Engleza - Franceza.
Engleza presupun ca o stii bine.
Si spaniola o vei invata repede ca e usoara.
Franceza e foarte complicata si incalcita.(parerea mea)
Eu as prefera spaniola in loc de franceza
Dar tu alegi ce crezi ca e mai bine pentru tine ce iti doresti mai mult si ce crezi ca se cauta mai bine Bafta!
Eu cred ca engleza-franceza ar trebuie sa faci chiar dc franceza este mai grea este bine sa cunosti aceasta limba straina si eu stiu ca se cauta limba franceza. Spaniola se invata foarte repede eu cred si ai putea sa faci un curs separat de limba spaniola daca tot le vrei pe toate 3. Oricum tu stii cel mai bine ce vrei si ce iti este mai folositor pe viitor.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: