Alegerea depinde doar de ce-ti place tie. Notarul este sedentar, sta doar la birou si are o activitate repetitiva, destul de ingusta si care, uneori, poate fi plictisitoare. In schimb avocatul, daca nu se specializeaza numai pe un anumit domeniu, are o activitate mai dinamica si diversificata. Trebuie sa-ti mai spun ca se obtine mult mai greu numirea ca notar public decat obtinerea calitatii de avocat, locurile sunt mult mai putine si limitate. Succes si numai bine!
Cred ca notar.sunt si eu confuza ca tine.mergi la drept? eu vreau...notar e mai simplu deorece esti mai in siguranta dupa o multime de lucruri ce li se pot intampla avocatilor (mita, mai stii pe cine trebuie` sa aperi, sa gasesti tot timpu ceva argumente) notar, ai cazurile tale ce depind de anumite reguli and that`s all Best of luck, totu depinde de tine
Puneti mai intati intrebarea daca poti sa devii! si abia mai apoi vorbim!
... daca e sa o iei logic gandeste-te la meseria de avocat! e mai respectata si mai bine platita!
Si notar si avocat daca esti denota o coloana vertebrala care straluceste prin.lipsa. Daca as mai putea sa aleg, as vota pentru notar.Argumentez: Aceleasi castiguri (enorme la salariile romanesti),lipsa de riscuri fizice,ajutoare pentru orice efort fizic (tehnoredactare documente, primire clienti, etc.)
sorinaa0 întreabă: