anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt o fata care iubesc parfumurile, oamenii spun ca sunt frumoasa, imi place mult sa recit, sa cant, insa stiu ca n-am talent la cantat si sa dansez.sunt in echipa de majorete a scolii etc...
Intotdeauna m-am bazat pe muzica, dar cand mi-am dat seama ca n-am talent m-am blocat si n-am mai stiut ce chemare am. tinand cont de ce-am scris mai sus poti sa ma ajuti?
fundita!*

Răspuns Câştigător
| ELLSSA a răspuns:

Esti o fata minunata, asta pot spune! Insa talentul se poate dezvolta, nu trebuie sa te nasti neaparat cu acel har de la Dumnezeu.Multa vointa, munca si credinta in ceea ce vrei sa faci.Bafta multa iti doresc! Cu drag, ELLSSA!

10 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

In viata nu este obligatorie o cariera artistica. Poti sa te remarci in multe domenii.Precizeaza ce discipline scolare iti plac si vei fi consiliata in cunostinta de cauza.Retine ca inclinatiile, aptitudinile sunt polivalente, adica pe baza lor poti sa-ti alegi diferite profesiuni.

| mnia a răspuns:

Pot sa te ajut spunandu-ti sa fii mai atenta la orele de romana, faci greseli de acord.
Hmm, poti sa ai o multitudine de alte talente, trebuie doar sa experimentezi! Poate poti desena\picta bine-poate te pricepi la culori.
Poate te pricepi sa asculti oamenii, poate ai o voce foarte potrivita pentru a lucra la radio-scoala ta are radio? Daca are, incearca-ti norocul acolo.
Distreaza-te, iti vei da seama cat de multe talente ai, pot sa pun pariu ca ai!

Succes!

P.S...scuze ca am fost rea la inceput.

| CurcubeulColorat a răspuns:

Buna! O femeie/fata frumoasa nu trebuie neaparat sa cante sau sa danseze! Majoritatea fetelor asta inteleg prin frumusete:a fi cunoscut, a fi cantarete, a avea o anumita legatura cu lumea mondena. Dar NU! nu este asa pentru ca o femeie frumoasa isi poate forma si o cariera nu numai in domeniul muzicii... poate fi medic, avocat, profesor etc. Eu as zice sa optezi pentru altceva daca tu singura ti-ai dat seama ca nu ai talent la muzica.

| Andreea14Bianca a răspuns:

Pai daca iti place atat de mult sa canti, dar chiar nu ai voce. Poti sa canti pentru tine. Cand esti acasa sau cand asculti muzica la calculator.
Nu trebuie sa fii dezamagita de tine pentru ca nu ai talent, trebuie sa fii manda ca ai alte calitati.
Daca chiar iti doresti sa canti, poti sa mergi la un curs de canto sau sa iei lecti de pe internet.
Funda?

| lemmon a răspuns:

Chemarea o descoperi pe parcurs, stai linistita, poate acum crezi ca e sf lumii dar mai ai de asteptat pana sa descoperi care e cu adevarat vocatia ta. felicitari oriqm, ai multe talente, fii mandra de tine pentru ca daca nu stii sa canti nu iti ascunde celelealte calitati, ci din contra dezvolta-le.
PS:nu e nevoie sa canti dezvolta-ti celelalte calitati
SARBATORI FERICITE!love struck

| alexcosmin a răspuns:

Pai incearca ceva nou si daca nu-ti place alceva trebuie sa-ti gasesti singura drumul in viata

| Milliii a răspuns:

Trebuie sa ia incredere in tine! Nu conteaza ce spun ceilalti, tu fa ceea ce-ti place si nu lasa pe nimeni sa te induca in eroare! Mult succesc in continuare. happy

| Floricica_3262 a răspuns:

Incearca sa-ti gasesti scopul oricare ar fi.Nu conteaza ce faci (ce chemare ai)important e sa faci ceva Ai sa vezi ca in fiecare an o sa iti placa sa faci altceva.:*

| PureEvil a răspuns:

Da, nu exista nu pot...ci mai degraba nu vreau... Uneori oamenii pot muta munti din loc! Retine asta! Mergi mai departe cu ce ti-ai propus, teoria este simpla insa practica ne omoara, continua sa exersezi si nu mai asculta ce spun altii.

| RoxY_1830 a răspuns:

Pai draga mea omul niciodata nu trebuie sa spuna nu desigur daca lumea te lauda ca poti si nu te bloca nici o data dai tot inainte pentru ca asa nu o sa faci nimic crede-ma ca si eu dansez si am spectacole si ma mai blochez dar fac ceva pe acolo si intru iar in ritm nu te intimida cand ai ceva de facut. Asta nu inseamna ca daca te blochezi o data termini cu totul incerci altceva si o sa gasesti talentul tau al meu este dansul sper sa nu mai fii asa timida si sa nu te mai blochezi BAFTA...CU PLACERE! Sper ca ti-am fost de ajutor