Evident, avand in vedere ca Marcel Iures a jucat in multe filme la holywood, a jucat alaturi de nume grele al cinematografiei: Brad Pitt si Tom Cruise in "Interviu cu un vampir", Bruce Willis si Colin Farell in "Razboiul lui Tom Hart", "Misiune: Imposibila" alaturi de Tom Cruise si alaturi de George Clooney in "Pacificatorul". Seria de filme in care actorul roman a jucat continua cu "Piratii din Caraibe: La Capatul Lumii", unde ii are ca parteneri de platou pe Johnny Depp, Orlando Bloom si Keira Knightley. Printre ultimele proiecte realizate la Hollywood a bifat filmul "Goal" unde joaca alaturi de Zidane, Raul si Beckam. a avut si rol secundar si rolul personajului negativ, etc, insa ce spui tu, ca rol principal, nu, dar se poate
Buna, eu am 16 ani sunt din constanta am inteles ca tie iti place divertismentul , eu am o idee eu as dori sa deschidem un canal pe youtub , acolo unde vom posta cele mai tari scenete , parodii etc . Vom strange grupuri de actori in fiecare oras prin intermediul internetului . iar daca ne reuseste devenim cunoscuti ma poti contacta pe adresa de email partyvipthisisit@yahoo.com sau pe adresa de mess partyvipthisisit
Never say never!
Daca Justin Bieber a avut sansa ca, venind dintr-un small town in Canada etc. sa ajunga ce este astazi. Exista sansa si pentru tine!
Dream big! You can do it!
Never say never!
PS: Sa te uiti la filmul lui Justin