| Casillias1 a întrebat:

Sunt un baiat de 11 ani am 1.40 si 32kg sunt bun la fotbal si la matematica. Ce ar trebui sa ma fac cand o sa cresc?

Răspuns Câştigător
| Bibolino a răspuns:

Fotbalist

8 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Esti prea tanar ca sa iti poti da seama ce iti doresti sa devii, sunt persoane care la 18 ani nu stiu ce sa devina in viata.Gusturile poate ti se vor mai schimba pe parcurs asa ca pana vei ajunge la o varsta mai mare incearca de toate adica prin joaca fa ce iti place, descopera lucruri noi in afara de mate si fotbal.

| psiholoaga a răspuns:

Ghicitor in cafea.

| Ana a răspuns:

Un fotbalist matematician big grin

| oana_4978 a răspuns:

Sa lasi sa treaca timpul...ai grija ce iti doresti

| Mhjua a răspuns:

Poate ca acu esti bun la mate, dar prin liceu poate nu o sa mai fiiwinking si fotbalu...Succes!laughing

| AlexxaRainbOw a răspuns:

Depinde pentru ca pana o sa cresti o sa iti doresti pe zi ce trece sa devi altceva. Poi daca zici ca esti bun la fotbal fotbalist happy. si cu matematicaa. profesor de mate tongue la scoala. tongue nu stiu happy

| cosmynutza97 a răspuns:

O sa iti dai seama pe parcursul anilor, daca iti place mult fotbalul poate o sa devii fotbalist :d.

| alex98_3761 a răspuns:

Pai... poti sa te faci contabil sau fotbalist, daca vrei matematica ai sa stai la birou pe calculator, daca vrei fotbal ai sa stai mai tot timpul afara.Cum vrei.