| NocNoc a întrebat:

Test
Dan Diaconescu ati dori sa:
1.Sa fie Presedintele tari.
2.Sal vedeti dupa grati.
3.Sal vedeti mot.
4.Sa ramana in TV
5.Sa plece din TV
Alegeti una din Raspunsurii + Comentariu extra Multumesc.
-10 Voturii pentru una dintre intrebari castiga
-Cel m-ai bun coment castiga.

17 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Sa ramana in tv fiindca sunt curioasa ce modele de emisiuni si de vedete mai aduce in media! Exista si mai si decat cele gen Ciumac, Elodia, Nikita?

| mihaibrasov a răspuns:

Sa fie presedinte frate sa ne dea la toti 20000 de euro ca sa o ducem mai bine. Om de incredere, destept, tot ce vrei. O sa bage pe toti hotii in puscarie mai ceva ca Vadim care ii ciuruia cu mitraliera.

| Petronela a răspuns:

Nu ma intereseaza

| ary a răspuns:

1. Daca DD ajunge presedinte oare cine va fi prim ministru? In televiziune ii sta cel mai bine.Cat despre cei 20000 euro.hmm.o vorba celebra spune ca "Nimic nu e aşa cum pare".

| chandnisharma a răspuns:

Sa ramana la tv ...cred ca acolo ii este locul, deoarece la asta se pricepe, adica sa faca show:d

| Cretzule a răspuns:

Sa se duca dracu

Răspuns utilizator avertizat
| aleeee_2127 a răspuns:

As dori sa scrii cu cratime acolo unde este cazul si cu doi "i". dupa aceea sa vii sa ne intrebi pe noi tot felul de tampenii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi pasa. oricum asta cu presedintele e doar asa ca sa aiba subiecte inca 4 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie presedinte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah nu stiu...nu prea ma intereseaza dar sincer ma enerveaza diaconescu "direct"&"reluare" dar poate vrea sa faca si el un ban asa. nu-s poate sa schimbe si el subiectu ceva mai interesant in afara de elidia; travestiti.magda si asa.mai departe.ma rog asa ii parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu frate sa faca ce fac eu adica nimica; adica nu am nikaa cu el dar sa nu mai o arate peELODIA CIUMAC NIKITA SI ALTI TRAVESTITY ma rog.parerea meakiss va pup andreea

| blabal a răspuns:

Sa faca ce a facut pana acum ca este destul de intelingent daca a reusit sa faca bani dintr-o televizune de doi bani sau sunt romani prea prosti ca urmaresc progamul lui de rahat!

| raresh_5041 a răspuns:

2(dupa ce so luat de aia din america si o obligat-o sa candideze la presedentie)

| IWinGG a răspuns:

N-ar strica daca ai invata sa scrii corect din punct de vedere gramatical. Poti sa incepi de astazihappy

| georgiana_1927 a răspuns:

Aleg varianta 3... m-am saturat sa-l vad la teve si de fiecare data minte lumea... stiu ca nu ar trebui sa doresc moartea nimanui dar pe a lui eu doresc

| NocNoc explică:

Vad ca aveti o problema cum scriu eu.
Asa scriu eu Romaneste nu am invatat alfel, daca vreti sa dati lecti facetiva o scoala.