Sa ramana in tv fiindca sunt curioasa ce modele de emisiuni si de vedete mai aduce in media! Exista si mai si decat cele gen Ciumac, Elodia, Nikita?
Sa fie presedinte frate sa ne dea la toti 20000 de euro ca sa o ducem mai bine. Om de incredere, destept, tot ce vrei. O sa bage pe toti hotii in puscarie mai ceva ca Vadim care ii ciuruia cu mitraliera.
1. Daca DD ajunge presedinte oare cine va fi prim ministru? In televiziune ii sta cel mai bine.Cat despre cei 20000 euro.hmm.o vorba celebra spune ca "Nimic nu e aşa cum pare".
Sa ramana la tv ...cred ca acolo ii este locul, deoarece la asta se pricepe, adica sa faca show:d
As dori sa scrii cu cratime acolo unde este cazul si cu doi "i". dupa aceea sa vii sa ne intrebi pe noi tot felul de tampenii
Sa faca ce a facut pana acum ca este destul de intelingent daca a reusit sa faca bani dintr-o televizune de doi bani sau sunt romani prea prosti ca urmaresc progamul lui de rahat!
2(dupa ce so luat de aia din america si o obligat-o sa candideze la presedentie)
N-ar strica daca ai invata sa scrii corect din punct de vedere gramatical. Poti sa incepi de astazi
Aleg varianta 3... m-am saturat sa-l vad la teve si de fiecare data minte lumea... stiu ca nu ar trebui sa doresc moartea nimanui dar pe a lui eu doresc
Vad ca aveti o problema cum scriu eu.
Asa scriu eu Romaneste nu am invatat alfel, daca vreti sa dati lecti facetiva o scoala.
Alexsb20 întreabă: