| alondrakiss a întrebat:

Tin evidenta cantaririi de masini.Cum se procedeaza? Am un formular unde notez cat a avut masina respectiva.Langa apare o rubrica numita observatii.

11 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Cum sa ti evidenta 'cantariri'. Poate ti evidenta intrari/iesiri masini.La observatii se scrie ceea ce e nevoie. Un exemplu banal... "Soferu nu sa supus controlului de rutina " sau..."Neprezentat acte " sau " Vorbit urat " sau intelegi?

| alondrakiss explică (pentru Liviu):

Multumesc pentru explicatii...

Ok,am inteles!

| Liviu a răspuns:

AI intrat pe pile la locul de munca, nu? tongue

Nu chiar pe pile pentru ca doar mi s-a dat un nr de telefon.In urma discutiei de la interviu am fost acceptata...

Ai spus ca ai lucrat la paza.Stii cum se calculeaza salariul? Ca mie astazi mi-a spus ca o tura o sa mi-o taie pentru ca nu am fost doua luna care a trecut.

| Liviu a răspuns (pentru alondrakiss):

Pai esti platita la tura.Iti ofera x bani pe ora.Tu calculezi cat primesti pe ora. Exemplu, primesti 6 lei pe ora, tu stai zilnic la munca cate 24 de ore 6 lei x 24 = 144 lei. Acum 144 lei or 10 ture cat ai tu pe luna vine 1440. Asa calculezi si asa afli salariu. Evident e doar un exemplu ce iti spun eu, tu doar intrebi cat esti platita pe ora la secretariat, sau pe sefu de tura, ca sigur stie sa iti spuna.Cat despre ce de ce ti-a taiat tie tura, nu inteleg. NU inteleg ceea ce spui, explica-mi si te pot ajuta

Mi-a spus ca luna asta imi taie o tura ca am lipsit doua ture.

| Liviu a răspuns (pentru alondrakiss):

E inlogic, daca lipsesti doua, de ce ti-ar taia doar una? happy

| johnnny123 a răspuns:

Și când te-ai angajat acolo nu ți-a făcut nimeni niciun fel de instruire? Vrei să ți-o facă pe TPU niște oameni care nu au de unde să știe în ce constă jobul tău?

| alondrakiss explică (pentru johnnny123):

Intrebam daca cumva trebuie sa fac vreo scadere...Adica sa din brut sa scad tara masinei sa-mi dea netu.