Cand asa, si cand asa. Am tot stat la mana altora, dar, mi-ajunge. Sper sa fiu in masura sa produc suficient pentru mine, familie, si... un pic pentru Gheorghe Pogea
Aluatul meu nu e dospit bine asa ca stiti din ce categorie fac parte.De o vreme incoace ma tot gandesc daca asa am sa sfarsesc munciind pentru alti, umplundule buzunare cu sudoarea fruntii mele iar la zi de salariu ti se spune ca ti s-a taiat din el deoarece este CRIZA. OF, OF oare mie ce imi va rezerva viitorul? Poate intr-o zi voi castiga la LOTO si se va intoarce roata
Daca toti ar fi afaceristi cine ar mai munci? Mai raman dintre noi si angajati. Cei fara curaj si fara bani.
Depinde de fiecare, din ce aluat e facut.Nu toti se nasc afaceristi si daca ar fi toti, cu cine ar mai munci afaceristii? depinde de fiecare ce-si doreste de la viata, sa fii afacerist nu e asa de simplu, trebuie sa fii tot timpul in alerta, ai responsabilitati, griji, familia e pe locul 2, nu te poti bucura de lucrurile marunte etc, in schimb ai bani ( daca esti unul bun). Pe pozitie de angajat, esti la mana lui dar in schimb grijile sunt de alt fel, porti responsabilitatea ta si a familiei tale nu si a altora, ai mai mult timp - acum depinde si unde esti angajat. Fiecare pozitie cu avantajele si dezavantajele ei.
Poti s atreci de la o extrema la alta. azi sa fii pe val, mare afacerist intr un domeniu si vine crizasi poc te pune sub hegemonia unui angajator tiran care te munceste de -ti ies peri albi si te plateste insuficient. depinde de ambitia fiecaruia de a reusii, de cat de dotata este creierashu fiecaruia cu idei, de sansa, noroc, si bineinteles de capitalul detinut in portofelul acela de care toti ne temem cand vine timpul sa culegem roadele unei luni de serviciu. normal ca fiecare vrea sa ajunga mare dar .nu intotdeauna visele devin realitate.
intre timp, astept sa vina donald trump sa ma roage sa fiu ucenicul lui))