Voi merge si eu la ASE, abia astept sa inceapa inscrierea nu stiu care dintre cele doua facultati e mai de viitor. daca mergi la universitatea din Bucuresti (la geografie), e bine caci asta e facultate buna stii si tu.desigur,si ASE`ul se afla in topul realizat de funeriu anul trecut.PS: daca ai fost la filo nu veni sa ne incurci pe noi cei de la mate infoglumesc...zi`mi si mie tu ti-ai facut analize de sange si radiologie pulmonara pentru adeverinta medicala?(care iti trebuie pentru dosar)
Acolo scrie: adeverinta medicala tip. Adica te duci la medicul de familie si-ti da o adeverinta ce arata ca un fel de scutire pe care scrie: clinic sanatos nu sufera de boli *nu stiu de care*, apt pentru inscrierea la facultate. Nu-ti trebuie niciun fel de radiografie nimic. Si da am fost la filo dar se intampla sa-mi placa si matematica printre altele. Am dat la filo pentru ca am considerat la vremea aia ca e mai usor. Dar nu sunt o filoloaga pasionata si nici nu-mi place profilul uman.
Ok,asa ma gandeam si eu. oricum mi-am luat deja adeverinta dar credeam ca e "incompleta". bafta!