Si nu i-ai zis la fraier? mai rar nene, mai rar.
Nu am intalnit asa de multe ca sa pot sa fac un adevarat top,
insa cea mai tampita si cliseica regula ramane in opinia mea cea cand te angajezi intr-un domeniu la care esti nou sau relativ nou
celebra "-aveti experienta?"
sau cliseul din anunturile angajatorilor (care apar pe net) " experienta constituie un avanataj" desi mentioneaza in cadrul aceluiasi anunt ca se face si 'calificare la locul de munca'
Da, numai damblagii.
Iti dau dreptate!
am pe unul din cartier de la mine, a fost acum cativa ani la un interviu de angajare culmea a dat interviul cu patronul de la acea firma, un incult acel patron daca ma intrebi pe mine...
s-a uitat pe CV-ul nefericitului asta si a vazut ca ii lipseau 2 ani de activitate, adica de 2 ani numai muncise, probabil a avut probleme de sanatate sau ceva de genul
la care patronul ala ii zice -in 2 ani astia te-ai drogat sau ce ai facut? de nu ai lucrat
Eu in locul lui il luam la misto, ii ziceam ca am fost in legiunea straina
Aia cu : Unde te vezi peste 5 ani?
Pe mine in Top management iar pe tine concediata si văzând rosii la taraba in Obor!
Daaa si asta este cliseica!
Echipament de lucru, ore suplimentare platite, sporuri, care toate oricum sunt obligatorii de la stat, deci nu e nici un avantaj.
intrebari stupide...hmm...mai demult am lucrat o luna la mc donalds si la interviu damblageoaica aia de angajatoare m-a intrebat ce meniu prefer de la ei si era tare suparata pe mine cand i-am zis ca nu mananc de la ei nimic.
Mai e si Aia cu : " Echipa tânăra si dinamica "? Wtf?
5 gaste obosite care se dau cap in cap prin birou care sa aducă cafeaua la bot marelui RAJAH, vreo 5 obosiți prin hala de productie sau depozit care lauda cu spune la gura ultima achiziție din firma un Range Rover de 70K €uroi cumparat de marele RAJAH pe orele lor suplimentare! Viața de CorporaTRIST!
Alinamariacristina întreabă: