| TIb a întrebat:

Toti ne gandim ce am vrea sa devenim cand vom termina facultatea : sa ne angajam sau chiar sa ne incepem o afacere. Voi ce ati vrea sa faceti?

8 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Eu sunt jurist teoretic, dar practic o sa ma fac medic veterinar. Acum fac facultatea de medicina veterinara.

Sincer nu imi doresc sa fiu "patroana". Niciodata nºam avut asta in minte.
Imi place sa lucrez intr-un colectiv, imi place pentru ca acolo este in permanenta o competitie, imi plac schimbarile si ceea ce presupune un spital veterinar si m-am plictisi teribil sa fiu cu pixu in mana pe post de sefa si sa dau ordine.
Nu-mi place nici sa dau, nici sa primesc ordine.
Imi place colaborarea.

| D A R i U t S s A a răspuns:

Pai eu una m-as angaja la o firma (agentie de turism)
Dupaa as mai unpic si daca imi ajuta Dz. mi-as deschide propria agentie.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa urmez facultatea de drept, de jurnalist sau psihologie big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huh...blizzard big grin angajeaza-te macar un an

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum experienta primului job este importanta pentru deciziile ulterioare, dar in paralel incepe-ti propria afacere. Stii se spune ca daca traiesti doar dintr-un job practic stai doar intr-un picior, ce faci daca ramai fara el? Eu si sotul meu asa am facut, dar n-am avut sansa ca de la inceputul "carierei" sa ne incepem propria afacere, dar o perioada am avut si servici si propria afacere. acum este doar propria afacere, pentru ca am realizat ca numai tu poti sa te platesti la adevarata ta valoare. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inspector opece cred

| wormy a răspuns:

Nici n'am intrat la liceu incalaughing). Dar am o "pasiune" pentru limbile straine, mai ales germana, araba si englezahappy...Deci presupun ca translator sau jurnalist.Mai am timp sa ma hotarasc big grin

Răspuns utilizator avertizat