Eu sunt jurist teoretic, dar practic o sa ma fac medic veterinar. Acum fac facultatea de medicina veterinara.
Sincer nu imi doresc sa fiu "patroana". Niciodata nºam avut asta in minte.
Imi place sa lucrez intr-un colectiv, imi place pentru ca acolo este in permanenta o competitie, imi plac schimbarile si ceea ce presupune un spital veterinar si m-am plictisi teribil sa fiu cu pixu in mana pe post de sefa si sa dau ordine.
Nu-mi place nici sa dau, nici sa primesc ordine.
Imi place colaborarea.
Pai eu una m-as angaja la o firma (agentie de turism)
Dupaa as mai unpic si daca imi ajuta Dz. mi-as deschide propria agentie.
Oricum experienta primului job este importanta pentru deciziile ulterioare, dar in paralel incepe-ti propria afacere. Stii se spune ca daca traiesti doar dintr-un job practic stai doar intr-un picior, ce faci daca ramai fara el? Eu si sotul meu asa am facut, dar n-am avut sansa ca de la inceputul "carierei" sa ne incepem propria afacere, dar o perioada am avut si servici si propria afacere. acum este doar propria afacere, pentru ca am realizat ca numai tu poti sa te platesti la adevarata ta valoare. Succes!
Nici n'am intrat la liceu inca). Dar am o "pasiune" pentru limbile straine, mai ales germana, araba si engleza...Deci presupun ca translator sau jurnalist.Mai am timp sa ma hotarasc
horansgang întreabă:
sorinaa0 întreabă: