Pai desenul=Arhitect (undeva unde probabil trebuie sa faci desene)
Biologia=Medicina
Limbile straine=Traducatori (Dar limbile straine o s ate ajute foarte mult in viata! Iti trebuie aproape peste tot in special Engleza)
Matematica=In informatica(in armata am inteles ca ai avea nevoie de Matematica)
Din cate spui tu ar trebui sa ai o gama larga de a alege o meserie!
SUCCES!
Pai la varsta ta... Ai destul timp sa-ti gasesti preferinte. Faptul ca-ti plac atatea materii din atatea domenii e destul de util in sensul asta Ai de unde alege. Iti place desenul, daca ti-ar placea si fizica atunci arhitectura ar fi numai buna. Romana si matematica sunt prea 'vagi' ca sa ma duca cu gandul la ceva anume. Daca-ti plac limbile straine poti fi traducator particular, cred ca se fac ceva bani. Biologie + chimie inseamna medicina, dar la cati ani de studiu necesita si ca salarii de rahat sunt la noi nu ti-as recomanda. Plus ca sunt atatea care n-au mare legatura cu materiile facute la generala si liceu, cum ar fi dreptul. Geografia nu stiu la ce te-ar putea ajuta.
Eu unul abia intr-a 12a am simtit o inclinatie anume pentru o meserie anume si-acu', doi ani mai tarziu, sunt multumit de alegerea facuta.
Sti cum e proverbul ala... Alege ce iubesti si iubeste ce alegi ti-as recomanda sa te faci translator daca iti plac limbile straine dar si un ghid ar fi o idee buna geografia cu limba straina si istorie si din ghid castigi ceva banuti funda ?
anonim_4396 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: