| Corinutsaa a întrebat:

TPU st pe cls 8
la examenul de la sfarsit de an imi e cam frica la matematica
nu stiu nimic
sad
avem un prof aiurea raustraight face
daca nu iau nota peste 5 la mate la examen mai e posibil sa intru la liceul de muzica dinu lipatii?
crying
Funda!

4 răspunsuri:
| X a răspuns:

Pai daca vrei la liceul de muzica cu o medie minima de 7.50 intri! Oricum depinde ce profesori nimeri in comisie daca sunt unii care isi beau cafeaua si stau linistiti poti lua si 8 fara sa ai habar!

| Cσcσ a răspuns:

Si eu am aceeasi problemasad ma ingrozeste gandul ca vine luna iunie si trebuie sa dam examenul la matematica.la romana nu am nici o problema(am luat 10 la teza)dar la matematica...nu vrei sa stii

| cagulatu a răspuns:

Buna. Sunt in aceeasi situatie cu tine. Si eu ma gandesc cateodata cu graoza la zilele de 20, respectiv 22 iunie ( zilele de examen). Nu avem de ales! Trebuie multa pregatire atat in particular atat individuala pentru reusita. In timp, daca lucrezi modele de subiecte sau chestii de genul, vei realiza ca esti capabila, vei capata incredere in propria persoana. Pana atunci, sa nu uitam : exercitiul e cheia! Numai bine.

| CottonCandy a răspuns:

Nu. daca nu iei peste nota 5, nu vei intra la nici un liceu.:d dar, vorbeste cu ai tai sa te mute de la profesor. Asa am patit si eu. am fost la profesor, nu mi-a mers deloc bine motiv pentru care am venit cu 6 la teza, si acum, din al doilea sem. m.am mutat la o profa.:d
Incearca.:* Succes.:* Funa?big grin