| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

TPU stiu ca poate pare o prostie dar...Verisoara mea a facut un film, adica l-a scris...Cum l-ar putea lansa? Adica nu vrea sa fie ea regizorul, sa il regizeze altcineva ea vrea sa fie un personaj din cele intamplate.Funda.Va rog sa nu va radeti.Ms anticipat.

Răspuns Câştigător
| ShowTim3 a răspuns:

E greu... faceti voi filmul si punetil pe you tube "faceti un demo" daca are succes happy sa zicem ca RObotzi tongue cineva important il va vedea, daca este decat scenariu incearca sa il trimit la televiziuni ca cineva tot o sa il citeasca da risti sa il copieze asa ca da doar demo, de exemplu un prieten a trimis la carcotasi un video si l-au difuzat pe post, daca are talent la chestia aia sa urmeze o facultate pe profil... sper ca t-am fost de ajutor. Orcum e greu sa faci asa pentru ca trebuie sa ajunga la cineva expert pe domeniu, dar nimic imposibil tongue SUCCES

3 răspunsuri:
| nevermind_3854 a răspuns:

Sa nu ne radem?laughing)bine draga nu ne radem, doar rademlaughing))

| CautNume a răspuns:

laughing cum naiba sa nu razilaughing.laughingnu mai pot sa respir de raslaughinglaughinglaughing

| CautNume a răspuns:

Asa bravo desteptilor votati "stupid" asa ca altceva nu va duce mintea...tongueeventual si raportati ca ma doar in c*r